Libnet.ro
UNICEF

10:45

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

B1 B1,
Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul. continuă pe B1

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

Nadal, cel mai bun jucator de tenis din istorie

Rafael Nadal este cel mai bun jucator de tenis din istorie chiar daca rivalul Roger Federer are cel mai mai mare numar de titluri de Mare Slem- 17.

Agassi a ales intre Nadal si Federer: E cel mai bun din istoria tenisului

Fostul mare campion Andre Agassi s-a exprimat in ceea ce priveste cel mai bun jucator de tenis al tututor timpurilor.

Actiunile SIF Transilvania - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF3 Transilvania au inregistrat o crestere de 1,52%, raportat la moneda europeana, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, in perioada 2 aprilie - 2 mai 2014.

Cel mai bun tenisman al momentului, despre Romania: Sper sa ajung curand in tara voastra! Ce spune despre Tiriac

Rafael Nadal, ocupantul locului 1 in clasamentul ATP, abia asteapta sa participe la un turneu in Romania pentru a se intalni cu fanii din tara noastra, carora le multumeste pentru sustinere. Dintre toti romanii, Nadal este prieten cu unul singur.

Diego Simeone i-a lasat masca pe fanii lui Atletico dupa esecul cu Levante: E cel mai bun lucru care ni se putea intampla

Tehnicianul argentinian al lui Atletico Madrid sustine ca infrangerea pe care echipa sa a suferit-o cu Levanta, in Spania, este cel mai bun lucru care i se putea intampla pe acest final de campionat.

Cursul leu-euro ajunge aproape de cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Cursul de referinta leu/euro anuntat miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4352 unitati, revenind in apropierea celui mai redus nivel din ultimele sase luni, in timp ce rata de schimb leu/dolar a stabilit un nou minim al ultimilor.

Batalia videoclipurilor de calitate: cel mai bun DSLR contra Galaxy Note 3

Anul trecut, Samsung facea pasul si lansa primul dispozitiv mobil care sa filmeze 4K. Se numea Galaxy Note 3, iar anul acesta si-a primit fratele Galaxy S5. Cum s-ar comporta Note 3 intr-o lupta cu cel mai popular DSLR dedicat videografilor?.

Un studiu iNGRIJORATOR! Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii MAMA!

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, releva raportul Starea mamelor din intreaga lume State of the Worlds M.

Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii mama

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, se arata in raportul Starea mamelor din intreaga lume, lansat marti de organizatia Salvati Copiii. Din cele 178 de state incluse, Romania se afla pe locul 65 si pe ultimul loc la nivelul Uniunii Europene) intr-un top al tarilor cu cel mai bun climat pentru mame.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )