Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cursul leu-euro ajunge aproape de cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cursul leu-euro ajunge aproape de cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Cursul de referinta leu/euro anuntat miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4352 unitati, revenind in apropierea celui mai redus nivel din ultimele sase luni, in timp ce rata de schimb leu/dolar a stabilit un nou minim al ultimilor. continuă pe Wall-Street Ro

Actiunile SIF Transilvania - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF3 Transilvania au inregistrat o crestere de 1,52%, raportat la moneda europeana, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, in perioada 2 aprilie - 2 mai 2014.

Diego Simeone i-a lasat masca pe fanii lui Atletico dupa esecul cu Levante: E cel mai bun lucru care ni se putea intampla

Tehnicianul argentinian al lui Atletico Madrid sustine ca infrangerea pe care echipa sa a suferit-o cu Levanta, in Spania, este cel mai bun lucru care i se putea intampla pe acest final de campionat.

Rasul, cel mai bun leac pentru o memorie scurta

Prea mult stres in viata ta isi va pune amprenta pe corpul, dispozitia si mintea ta. Pe masura ce imbatranim, stresul va contribui si la o gramada de probleme de sanatate, cum ar fi hipertensiunea, diabetul sau bolile de inima. Noi studii au demonstrat ca hormonul de stres, cortizolul, lezeaza unii neuroni si ne afecteaza memoria si capacitatea de invatare. Care e cel mai bun mod de a-i incetini actiunea? Zambeste, razi, hohoteste.

Batalia videoclipurilor de calitate: cel mai bun DSLR contra Galaxy Note 3

Anul trecut, Samsung facea pasul si lansa primul dispozitiv mobil care sa filmeze 4K. Se numea Galaxy Note 3, iar anul acesta si-a primit fratele Galaxy S5. Cum s-ar comporta Note 3 intr-o lupta cu cel mai popular DSLR dedicat videografilor?.

Copilul lui Contra scrie istorie la Petrolul. Uruguayanul Albin are cel mai bun sezon din cariera lui

Juan Angel Albin a venit in Romania tocmai din Uruguay, o tara cu puternica traditie fotbalistica, dar care a trimis foarte putini fotbalisti in Liga I. Conational cu Suarez, Cavani si restul vedetelor din nationala lui Tabarez, Albin a inceput fotbalul la Nacional Montevideo, una dintre echipele de traditie ale fotbalului sud-american, eterna rivala a lui Penarol.

Cum vaneaza partidele la europarlamentare: PSD are cel mai bun slogan, PDL e lipsit de viata. Topul celor mai tari sloganuri

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, iar partidele implicate in acest proces au inceput sa-si desfasoare arsenalul politic, anume armele de propagare a propriilor mesaje pentru a-si atrage votantii de partea lor.

Pas important pentru Romania: in iunie vom inaugura cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume

Romania va inaugura cel mai probabil in luna iunie primul laser de un petawatt PW), cel mai puternic din Europa si al doilea din lume dupa cel din Statele Unite, care are 1,7 PW, a anuntat miercuri ministrul .

Cel mai ieftin smartphone va costa 20 de dolari si va fi disponibil in 2014

Desi exista multe telefoane ieftine, motiv pentru care am creat si un top 10 pe acest subiect, cel mai ieftin smartphone va costa 20 de dolari. Accesul la smartphone-uri trebuie facilitat la nivel global nu doar pentru a permite accesul la Facebook oriunde, desi pentru unii s-ar putea sa fie suficient, dar si pentru a facilita conversatiile prin VoIP, accesul la email, la o solutie de navigatie si multe altele. Pentru ca exista organizatii globale care cred ca trebuie sa [].

2013 - cel mai slab an din punct de vedere al consumului de bere

Sectorul berii din tara noastra se afla sub presiune, 2013 fiind cel mai slab an din punct de vedere al consumului, iar singurele sanse de relaxare economica in 2014 sunt vremea buna din aceasta vara, introducerea unor noi produse pe piata sau o crestere a economiei romanesti intr-un ritm mai alert decat in ultimii ani, sustine Alina Cinca, Manager Transaction Advisory Services, EY Romania.

Rusia: inflatia a atins cel mai ridicat din ultimul an

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai rapid ritm din ultimele 11 luni, de la 6,9% in martie,. Avansul este peste tinta bancii centrale pentru a 20-a luna consecutiv din cauza.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )