Libnet.ro
UNICEF

18:30

Andreea Balan, tinuta transparenta pentru noul videoclip, Suflete Pereche. Cum au reactionat fanii

Playtech Playtech,
Andreea Balan, tinuta transparenta pentru noul videoclip, Suflete Pereche. Cum au reactionat fanii

Cantareata e mai activa ca oricand, si pe plan muzical, iar dupa ce s-a maritat, Andreea Balan se poate declara o femeie cu adevarat implinita. Are o familie frumoasa impreuna cu George Burcea, tabloul fiind perfect completat de cele doua fetite ale lor. Nici in ceea ce priveste cariera, vedeta de la Antena 1 nu . continuă pe Playtech

Legatura necunoscuta dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Nu am uitat niciodata binele pe care mi l-a facut

Angela Similea are o piesa care descrie perfect legatura dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Ce-as fi fost daca n-ai fi existat, caci regretatul artist a fost inceputul cantaretei. Andreea Balan si Mihai Constantinescu, legatura necunoscuta Ce-as fi fost daca n-ai fi existat Nici nu-mi pot imagina Ma intreb daca n-ai fi existat Ce-ar fi .

Ce a facut Mihai Constantinescu atunci cand Andreea Balan si Keo s-au despartit cu scandal. Misty a dezvaluit tot

Ce a facut Mihai Constantinescu atunci cand Andreea Balan si Keo s-au despartit cu scandal? Odata cu trecerea sa intr-o lume fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat discutiile purtate cu cel care a iubit si cainii vagabonzi, ce rar se plangea, desi traia intr-o casa nationalizata si nu isi mai gasea locul pe cerul romanesc .

Ultimele calcule ale lui Orban pentru noul guvern: Cred ca toata lumea intelege ca exista o necesitate absoluta

Ludovic Orban este optimist in privinta votului pentru noul guvern. Premierul desemnat face socotelile cu trei zile inaintea momentului decisiv din Parlament, iar cel putin in privinta cvorumului pare ca lucrurile sa fie rezolvate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )