Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Chitu, medaliata cu aur la judo la Jocurile Europene: Sunt fericita ca imnul Romaniei a fost intonat pentru mine

B1 B1,
Andreea Chitu, medaliata cu aur la judo la Jocurile Europene: Sunt fericita ca imnul Romaniei a fost intonat pentru mine

Judoka Andreea Chitu, care a castigat joi medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku la categoria 52 kg, a declarat ca este fericita ca imnul Romaniei a fost intonat pentru ea, informeaza cosr. ro. Aceasta a. continuă pe B1

Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, medaliata cu aur la judo, categoria 52 kg

Judoka Andreea Chitu a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku la categoria 52 kg dupa ce a invins-o pe frantuzoaica Annabelle Euranie. Andreea Chitu a intrat direct in optimile de finala,.

Echipa feminina de spada a Romaniei, MEDALIE DE AUR la Jocurile Europene Baku 2015

Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor.

O noua MEDALIE DE AUR pentru Romania la Jocurile Europene Baku 2015. Andreea Chitu, campioana la judo, la categoria 52 de kilograme

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku, judoka tricolora devenind pentru a doua.

Jocurile Europene: Andreea Chitu, medalie de aur la judo

Sportiva Andreea Chitu a obtinut, joi seara, medalia de aur la categoria 52 de kilograme in intrecerea de Judo la Jocurile Europene gazduite de Baku.

Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, campioana europeana la judo

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku.

Judoka Andreea Chitu: Baku a fost un mic test inaintea Jocurilor Olimpice de la Rio

Judoka Andreea Chitu, medaliata cu aur, joi, la categoria 52 kg, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), a declarat ca aceasta competitie a fost un mic test inaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeir.

Jocurile Europene de la Baku: Delegatia Romaniei este aproape sa-si depaseasca obiectivul. Echipa nationala feminina de spada si cea masculina de sabie lupta astazi pentru aur

Delegatia Romaniei la Jocurile Europene de la Baku a avut drept obiectiv cucerirea a zece medalii, iar obiectivul a fost atins joi, cand Andreea Chitu a castigat aurul la judo, la categoria de 52 de kilograme,.

Jocurile Europene de la Baku: Echipa Romaniei de spada a castigat medalia de aur

Echipa Romaniei de spada formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins formatia Estoniei cu scorul de.

Jocurile Europene: Echipa de spada a Romaniei a castigat medalia de aur

Echipa de spada a Romaniei formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran) a cucerit, vineri, medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku. In finala, tricolorele au invins Estonia cu 31-25.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur

Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), dupa ce a invins Rusia in semifinale, cu scorul de 31-24. Ana-Maria Branza, Simona Gherman si Simona Pop au.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )