Libnet.ro
UNICEF

00:07

Judoka Andreea Chitu: Baku a fost un mic test inaintea Jocurilor Olimpice de la Rio

Antena3 Antena3,
Judoka Andreea Chitu: Baku a fost un mic test inaintea Jocurilor Olimpice de la Rio

Judoka Andreea Chitu, medaliata cu aur, joi, la categoria 52 kg, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), a declarat ca aceasta competitie a fost un mic test inaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeir. continuă pe Antena3

Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, medaliata cu aur la judo, categoria 52 kg

Judoka Andreea Chitu a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku la categoria 52 kg dupa ce a invins-o pe frantuzoaica Annabelle Euranie. Andreea Chitu a intrat direct in optimile de finala,.

O noua MEDALIE DE AUR pentru Romania la Jocurile Europene Baku 2015. Andreea Chitu, campioana la judo, la categoria 52 de kilograme

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku, judoka tricolora devenind pentru a doua.

Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, campioana europeana la judo

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku.

Jocuri Europene Baku: Andreea Chitu si-a asigurat argintul. Urmeaza lupta pentru aur

Andreea Chitu s-a calificat in finala probei de judo, la 52 kilograme, in cadrul Jocurilor Europene de la Baku. Romanca va incheia competitia cel putin cu medalia de argint.

Jocurile Europene: Andreea Chitu, medalie de aur la judo

Sportiva Andreea Chitu a obtinut, joi seara, medalia de aur la categoria 52 de kilograme in intrecerea de Judo la Jocurile Europene gazduite de Baku.

Andreea Chitu, aur pentru Romania la judo! Medalia conteaza pentru Jocurile Europene si Campionatul European

Andreea Stefania Chitu a adus a zecea medalie Romaniei la Jocurile Europene de la Baku. Judoka de 27 de ani a castigat aurul dupa ce a invins-o in finala categoriei de 52 de kilograme pe frantuzoaica Anabelle Euranie, vicecampioana mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )