Libnet.ro
UNICEF

23:31

Andreea Esca, pusa in fata adevarului crunt: Din pacate este vorba de detalii rusinoase din intimitate care au iesit acum la iveala...

B1 B1,
Andreea Esca, pusa in fata adevarului crunt: Din pacate este vorba de detalii rusinoase din intimitate care au iesit acum la iveala...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele. continuă pe B1

Bomba pe piata media: Ce decizie SOC au luat cei de Pro TV in privinta Andreei Esca! Din pacate, vedeta TV a facut prima anuntul...

Intoarsa de curand din concediu, Andreea Esca a postat pe retelele sociale o imagine cu prompterul care i-a lasat fara cuvinte pe fanii prezentatoarei Stirilor ProTV. Din nou la viata mea, a scris.

Deci se confirma! Andreea Esca a vorbit, in premiera, despre retragerea de la pupitrul stirilor Pro TV: Exista multe alte lucruri interesante...

Andreea Esca a declarat, intr-un interviu, ca iubeste meseria ei , insa daca ar fi nevoita sa renunte la ea, si-ar gasi o activitate interesanta pe care ar putea sa o faca. Nu m-am gandit. Sigur ca.

E TERIFIATA: Andreea Esca face anuntul care cutremura Romania... Din pacate, TOTUL se confirma...

Andreei Esca a vorbit despre emotiile cu care s-a confruntat fiica sa, Alexia, in timpul examenelor de bacalaureat si despre plecare acesteia la o facultate din Anglia. Nu ca este stresata, este terifiata,.

Anuntul TRIST a fost facut chiar de medici: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de.

CUTREMUR la PRO TV! Din pacate este vorba despre celebrul CABRAL! VESTEA care a socat Romania: Am murit (FOTO)

Celebrul prezentator Cabral Ibaka a reactionat dur dupa ce un fan a confundat-o pe sotia sa Andreea Ibaka, cu fiica sa. Dumnezeu sa va binecuvanteze relatia de tata, fiica in continuare,.

DRAMA in lumea MANELELOR! Doliu pentru regele FLORIN SALAM! Din pacate s-a intamplat! TRAGEDIA care a socat Romania

Unul dintre cei mai mari lautari a plecat la ceruri saptamana trecuta. Este vorba despre Costel Geambasu, cunoscut muzicant al anilor 80 si 90, care s-a stins din viata la varsta de 67 de.

BLESTEM pentru BIANCA DRAGUSANU! A intrat in coma la spital! Din pacate nu s-a mai miscat! Fanii sunt in stare de SOC

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut partede o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de intreaga.

Cutremur la EXATLON! Trebuia sa fie CONCURENTUL SURPRIZA! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Participarea lui Marius Ivancea, alias Whats Up, la Exatlon, in echipa Faimosilor este surpriza reality-show-ului. Surse din anturajul vedetei au declarat ca pregatirea pentru competitia din Republica.

A MURIT! Din pacate, s-a stins in timpul OPERATIEI

O femeie din Marea Britanie, in varsta de 29 de ani, a murit in timpul unei operatii de modelare a fundului la o clinica din Turcia promovata de mai multe vedete de televiziune. Se presupune ca tanara a.

Ne ia in plin si ne intinde: Cabral Ibacka de la Pro TV, implicat intr-un teribil accident! Din pacate, vestile nu sunt deloc bune...

Cabral Ibacka a avut, luna trecuta, un accident rutier generat, se pare, de conditiile meteo nefavorabile. Acesta a povestit toata intamplarea pe blogul sau si, din fericire, a concluzionat cu faptul ca nu a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )