Libnet.ro
UNICEF

07:00

Andreea Marin lupta pentru un vaccin salvator. Fii alaturi de ea!

Antena3 Antena3,
Andreea Marin lupta pentru un vaccin salvator. Fii alaturi de ea!

Provocate de o bacterie raspandita la multi dintre copii pneumococul), bolile pneumococice inseamna afectiuni diverse, de la otite pana la pneumonii, sepsis sau meningite. Dintre parintii romani, doar 2%. continuă pe Antena3

Andreea Marin revine in televiziune? Pleaca la Madrid pentru a stabili un nou format de emisiune!

Andreea Marin Banica ar putea reveni in televiziune anul viitor cu o noua emisiune. Sunt sanse sa fie un program de divertisment, avand in vedere ca va pleca la sediul casei de productie de la Madrid, acolo unde se afla si compania mentorului ei, regretatul Valeriu Lazarov, alaturi de care a realizat seria Surprize, Surprize. Continue reading .

Andreea Marin face turul Romaniei cu noul film Ho Ho Ho

Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila. Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila. Continue reading .

Andreea Marin a solicitat ambulanta la domiciliu: Afla motivul

Andreea Marin Banica a solicitat, marti, interventia unei ambulante la domiciliul sau, dupa ce s-a simtit rau. Pentru ca starea ei sa se amelioreze, vedeta a avut nevoie de perfuzii. intr-o interventie.

Andreea Marin a chemat salvarea! Epuizata din cauza programului infernal!

Andreea Marin a chemat ieri salvarea la resedinta ei din zona Tei. De aceasta data nu fetita ei a avut nevoie de ingrijiri, ci chiar vedeta, Andreea declarat ca a avut o cadere dupa o perioada de munca intensa. Continue reading .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )