Libnet.ro
UNICEF

11:45

Andrei Baciu: Cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare inseamna peste 5 milioane de persone. 5 milioane de doze o sa primim pana candva in luna aprilie (VIDEO)

B1 B1,
Andrei Baciu: Cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare inseamna peste 5 milioane de persone. 5 milioane de doze o sa primim pana candva in luna aprilie (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, spune ca Romania ar putea avea cele peste 5 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19, necesare pentru vaccinarea persoanelor care se incadreaza in. continuă pe B1

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Romania se afla pe locul 14 la nivel global in ce priveste rata de doze de vaccin administrate

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a anuntat luni ca Romania se afla pe locul 14 la nivel global, in ceea ce priveste rata de vaccinare. Mai exact, tara noastra are o rata de 4,41 de.

Andrei Baciu: Noi transe de vaccinuri urmeaza sa ajunga in Romania. Vor urma alte doua contacte cu Novovax si Valneva

Vicepresedintele CNCAV, Andrei Baciu a vorbit marti, in cadrul conferinteide presa, despre urmatoarele transe de vaccin impotriva COVID-10 care urmeaza sa ajunga in Romania in perioada.

Andrei Baciu: Pentru noi este o prioritate vaccinarea tuturor lucratorilor din invatamant pentru ca domeniul educatiei a fost unul afectat (VIDEO)

Vicepresedintele CNCAV,Andrei Baciua vorbit marti pentru B1 TV, despre vaccinarea cadrelor didactice. Din punct de vedere epidemiologic, nu este corect sa spui deschidem scolile daca toata lu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )