Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Baciu, un tanar de 28 de ani, propunerea de ministru al Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Andrei Baciu, un tanar de 28 de ani, propunerea de ministru al Sanatatii

Andrei Baciu, noul ministru al Sanatatii, a fost descris de premierul desemnat Dacian Ciolos drept un tanar medic chirurg, cu experienta in strainatate, dar si experienta in managementul spitalicesc. continuă pe România Liberă

Andrei Baciu, un tanar de 28 de ani, noul ministru al Sanatatii

Andrei Baciu, noul ministru al Sanatatii, a fost descris de premierul desemnat Dacian Ciolos drept un tanar medic chirurg, cu experienta in strainatate, dar si experienta in managementul spitalicesc.

Andrei Baciu, cel mai tanar ministru din cabinetul Ciolos: Vreau sa aplic ce am invatat in strainatate

Tanarul medic Andrei Baciu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos, a declarat ca isi doreste sa aplice in tara ceea ce a invatat in strainatate.

UPDATE Andrei Baciu, inlocuit cu Patriciu Achimas-Cadariu ca propunere pentru Ministerul Sanatatii

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa nu il mai includa in Cabinetul sau pe Andrei Baciu, pe care il propusese pentru postul de ministru al Sanatatii, decizia fiind luata in urma controverselor aparute in spatiul public dupa nominalizarea acestuia, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la Sanatate scoate la iveala poze provocatoare din perioada in care era si mai tanar

In diverse publicatii au aparut imagini ce par sa indice ca Andrei Baciu, propus ca ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos a activat si ca fotomodel.

Noul Guvern. Cine este Andrei Baciu, ministrul propus la Sanatate: Am lucrat Franta si am o imagine proaspata a ce se intampla in sistemul romanesc

Doctorul Andrei Baciu, propunerea premierului Dacian Ciolos pentru portofoliul Sanatatii, este chirurg si si-a desfasurat activitatea in Franta. in momentul in care a revenit in Romania, Andrei Baciu a preluat coordonarea unei campanii, Drepturile Pacientilor, demarata de europarlamentarul Cristian Busoi, fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )