Libnet.ro
UNICEF

11:15

Andrei Chiliman: Nu il inlocuiti pe Traian Basescu cu un individ mai rau decat el

B1 B1,
Andrei Chiliman: Nu il inlocuiti pe Traian Basescu cu un individ mai rau decat el

Andrei Chiliman, le-a spus, sambata, candidatilor USL din Sectorul 1, sa nu copieze naravurile lui Traian Basescu si sa nu il inlocuiasca pe acesta cu un individ mai slab pregatit, mai rau decat. continuă pe B1

Andrei Chiliman: Cer oprirea razboiului politicianist. incetati sa-i mai impartiti in basisti si anti-basisti

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, le-a spus, sambata, candidatilor USL din sector, sa nu copieze naravurile lui Traian Basescu si sa aiba grija sa nu il inlocuiasca pe acesta cu un individ mai.

Andrei Chiliman: Razboiul stupid al declaratiilor impotriva unor oficiali europeni face rau tarii si o arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a spus, astazi, la lansarea candidatilor USL din sector, ca razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, face rau tarii si o arunca in ridicol, conform surselor de presa.

Andrei Chiliman, despre Crin Antonescu: A ales sa isi exerseze talentul oratoric unde voturile sunt mai usor de cules

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector ca nu crede ca va fi trans de maneca si intrebat de ce Calin Popescu Tariceanu nu a mai trecut prin.

Andrei Chiliman, la lansarea candidatilor USL din Sectorul 1: Atacurile la adresa ambasadorului SUA, Merkel, Barroso ne arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca declaratiile impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose.

Andrei Chiliman, catre USL: Evitati declaratiile impotriva lui Merkel, Barroso, ambasadorului SUA; ne arunca in ridicol

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a afirmat sambata ca declaratiile impotriva ambasadorului SUA la Bucuresti, a cancelarului german, Angela Merkel, sau a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, sunt demne de niste relicve ale razboiului rece, transmite Agerpres.

Traian Basescu despre vizita lui Martin Schulz in judetul Gorj: Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti

Prima caracteristica a romanilor este ospitaliatea, asa ca oricine vine la noi este binevenit, daca cel care vine ne prilejuieste si ocazia de a cunoaste mai bine este cu atat mai bine. Eu ii multumesc ca s-a deplasat in teritoriu. Vizita domnului Schulz in Romania este pentru noi o oportunitate. Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti, a declarat Traian Basescu miercuri intr-o conferinta de presa comuna cu Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Presedintee Basescu a raspuns astfel unei intrebari legate de refuzul liderilor PDL de a se intilni cu Martin Schulz, pe care l-au acuzat ca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta prin vizita alaturi de acesta in colegiul electoral din Gorj. Intra in articol pentru declaratiile sustinute de Traian Basescu si Martin Schulz.

VIDEO Traian Basescu despre vizita lui Martin Schulz in judetul Gorj: Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti

Prima caracteristica a romanilor este ospitalitatea, asa ca oricine vine la noi este binevenit, daca cel care vine ne prilejuieste si ocazia de a cunoaste mai bine este cu atat mai bine. Eu ii multumesc ca s-a deplasat in teritoriu. Vizita domnului Schulz in Romania este pentru noi o oportunitate. Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti, a declarat Traian Basescu miercuri intr-o conferinta de presa comuna cu Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Presedintee Basescu a raspuns astfel unei intrebari legate de refuzul liderilor PDL de a se intilni cu Martin Schulz, pe care l-au acuzat ca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta prin vizita alaturi de acesta in colegiul electoral din Gorj. Intra in articol pentru declaratiile sustinute de Traian Basescu si Martin Schulz.

Madalin Voicu: ii urez La multi ani! lui Traian Basescu, asa am fost educat

Deputatul PSD Madalin Voicu a declarat, sambata, ca ii ureaza La multi ani! lui Traian Basescu de ziua acestuia si ca spera ca acesta sa-si controleze mai bine atitudinea si actiunea.

Cele mai sinistre minciuni ale presedintelui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei un rezumat al celor mai sinistre minciuni spuse de presedintele Traian Basescu de-a lungul mandatelor.

Deutsche Welle: Traian Basescu s-ar intelege mai bine cu Martin Schulz decat opozantii sai

Vizita in Romania a presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, a scos la iveala un paradox, comenteaza Deutsche Welle, care considera ca Traian Basescu s-ar putea intelege mai bine cu presedintele PE decat opozantii sai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )