Libnet.ro
UNICEF

01:06

Andrei Chiliman: Razboiul stupid al declaratiilor impotriva unor oficiali europeni face rau tarii si o arunca in ridicol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andrei Chiliman: Razboiul stupid al declaratiilor impotriva unor oficiali europeni face rau tarii si o arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a spus, astazi, la lansarea candidatilor USL din sector, ca razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, face rau tarii si o arunca in ridicol, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Chiliman: Razboiul stupid al declaratiilor impotriva unor oficiali europeni face rau tarii si o arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a spus, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a.

Chiliman catre USL: Razboiul stupid al atacurilor la Gitenstein, Merkel, Barroso ne arunca ...

Potrivit Mediafax, Chiliman le-a cerut reprezentantilor USL sa evite asemenea declaratii demne de relicvele razboiului rece. Oamenii va cer responsabilitate. Astazi Romania este parte a lumii occidentale. Faceti in asa fel incat tara sa ramana in aceasta lume. Razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a lui Merkel si a lui Barroso ne face rau si ne arunca in ridicol. Evitati asemenea declaratii demne de niste relicve ale razboiului rece, a spus Chiliman. Andrei .

Chiliman:Razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a lui Merkel si a lui Barroso ne arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a afirmat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, face rau tarii si o arunca in ridicol.

Andrei Chiliman, catre USL: Evitati declaratiile impotriva lui Merkel, Barroso, ambasadorului SUA; ne arunca in ridicol

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a afirmat sambata ca declaratiile impotriva ambasadorului SUA la Bucuresti, a cancelarului german, Angela Merkel, sau a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, sunt demne de niste relicve ale razboiului rece, transmite Agerpres.

Andrei Chiliman, la lansarea candidatilor USL din Sectorul 1: Atacurile la adresa ambasadorului SUA, Merkel, Barroso ne arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca declaratiile impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose.

Andrei Chiliman: Cer oprirea razboiului politicianist. incetati sa-i mai impartiti in basisti si anti-basisti

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, le-a spus, sambata, candidatilor USL din sector, sa nu copieze naravurile lui Traian Basescu si sa aiba grija sa nu il inlocuiasca pe acesta cu un individ mai.

Andrei Chiliman: Nu il inlocuiti pe Traian Basescu cu un individ mai rau decat el

Andrei Chiliman, le-a spus, sambata, candidatilor USL din Sectorul 1, sa nu copieze naravurile lui Traian Basescu si sa nu il inlocuiasca pe acesta cu un individ mai slab pregatit, mai rau decat.

Andrei Chiliman, despre Crin Antonescu: A ales sa isi exerseze talentul oratoric unde voturile sunt mai usor de cules

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector ca nu crede ca va fi trans de maneca si intrebat de ce Calin Popescu Tariceanu nu a mai trecut prin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )