Libnet.ro
UNICEF

06:30

Deutsche Welle: Traian Basescu s-ar intelege mai bine cu Martin Schulz decat opozantii sai

Adevărul Adevărul,
Deutsche Welle: Traian Basescu s-ar intelege mai bine cu Martin Schulz decat opozantii sai

Vizita in Romania a presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, a scos la iveala un paradox, comenteaza Deutsche Welle, care considera ca Traian Basescu s-ar putea intelege mai bine cu presedintele PE decat opozantii sai. continuă pe Adevărul

Deutche Welle: Paradoxul e ca Traian Basescu s-ar intelege mai bine cu Martin Schulz, decat opozantii sai

Presedintele Traian Basescu s-ar intelege mai bine cu presedintele Partidului European, Martin Schulz, decat opozantii sai, noteaza jurnalistii de la Deutche Welle. Consecvent cu sine, Martin Schulz a.

DW: Traian Basescu s-ar intelege mai bine cu presedintele PE, decat cu opozantii sai

Presedintele Traian Basescu s-ar intelege mai bine cu presedintele Partidului European, Martin Schulz, decat cu opozantii sai, noteaza jurnalistii de la Deutche Welle. Consecvent cu sine, Martin Schulz a.

Deutsche Welle: Basescu s-ar intelege mai bine cu Martin Schulz decat opozantii sai

Vizita si discursul lui Martin Schulz din Parlamentul Romaniei au aratat ca presedintele Traian Basescu s-ar putea intelege mai bine cu presedintele Parlamentului European decat opozantii sai, considera Deutsche Welle.

Martin Schulz, catre Traian Basescu: Palatul Parlamentului este mai frumos decat cladirea PE

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a fost primit miercuri la Palatul Cotroceni de presedintele Traian Basescu. Schulz i-a marturisit sefului statului ca Palatul Parlamentului, in care a sustinut.

Traian Basescu despre vizita lui Martin Schulz in judetul Gorj: Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti

Prima caracteristica a romanilor este ospitaliatea, asa ca oricine vine la noi este binevenit, daca cel care vine ne prilejuieste si ocazia de a cunoaste mai bine este cu atat mai bine. Eu ii multumesc ca s-a deplasat in teritoriu. Vizita domnului Schulz in Romania este pentru noi o oportunitate. Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti, a declarat Traian Basescu miercuri intr-o conferinta de presa comuna cu Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Presedintee Basescu a raspuns astfel unei intrebari legate de refuzul liderilor PDL de a se intilni cu Martin Schulz, pe care l-au acuzat ca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta prin vizita alaturi de acesta in colegiul electoral din Gorj. Intra in articol pentru declaratiile sustinute de Traian Basescu si Martin Schulz.

VIDEO Traian Basescu despre vizita lui Martin Schulz in judetul Gorj: Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti

Prima caracteristica a romanilor este ospitalitatea, asa ca oricine vine la noi este binevenit, daca cel care vine ne prilejuieste si ocazia de a cunoaste mai bine este cu atat mai bine. Eu ii multumesc ca s-a deplasat in teritoriu. Vizita domnului Schulz in Romania este pentru noi o oportunitate. Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti, a declarat Traian Basescu miercuri intr-o conferinta de presa comuna cu Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Presedintee Basescu a raspuns astfel unei intrebari legate de refuzul liderilor PDL de a se intilni cu Martin Schulz, pe care l-au acuzat ca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta prin vizita alaturi de acesta in colegiul electoral din Gorj. Intra in articol pentru declaratiile sustinute de Traian Basescu si Martin Schulz.

Voiculescu: Data de 10 decembrie trebuie sa fie ziua in care Traian Basescu nu mai e presedintele Romaniei

In editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea l-a avut ca invitat special pe Dan Voiculescu, adversarul politic cel mai temut al lui Traian Basescu. Acesta a declarat ca din 2007 a vazut pericolul.

A scapat Traian Basescu de suspendare? Dan Voiculescu raspunde celor mai importante intrebari ale momentului

In editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea il are ca invitat special pe Dan Voiculescu, adversarul politic cel mai temut al lui Traian Basescu!Profesorul vine sa raspunda unor intrebari.

Cele mai sinistre minciuni ale presedintelui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei un rezumat al celor mai sinistre minciuni spuse de presedintele Traian Basescu de-a lungul mandatelor.

Premierul Ponta: USL nu-l va mai suspenda pe Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu crede ca Uniunea Social Liberala va demara un nou proces de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, dar este de parere ca seful statului va numi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )