Libnet.ro
UNICEF

06:30

Andrei Chiliman, la lansarea candidatilor USL din Sectorul 1: Atacurile la adresa ambasadorului SUA, Merkel, Barroso ne arunca in ridicol

B1 B1,
Andrei Chiliman, la lansarea candidatilor USL din Sectorul 1: Atacurile la adresa ambasadorului SUA, Merkel, Barroso ne arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca declaratiile impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose. continuă pe B1

Eugen Nicolaescu, despre absenta lui Crin Antonescu de la lansarea candidatilor USL in Sectorul 1: Din cate stiu, nu e in Bucuresti, are alt program

Ludovic Orban si Eugen Nicolaescu au explicat, sambata, de ce liderul PNL Crin Antonescu a lipsit de la lansarea candidatilor USL pentru Sectorul 1, spunand ca acesta nu se afla in Bucuresti si ca nu a.

Quintus spune ca absenta lui Antonescu de la lansarea candidatilor USL in Sectorul 1 nu este rea vointa

Mircea Ionescu Quintus a explicat, sambata, ca absenta liderului PNL Crin Antonescu de la lansarea candidatilor USL pentru Sectorul 1 nu este rea vointa, acesta fiind plecat din Bucuresti. De aceeasi parere au fost si Ludovic Orban si Eugen Nicolaescu.

Andrei Chiliman, despre Crin Antonescu: A ales sa isi exerseze talentul oratoric unde voturile sunt mai usor de cules

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector ca nu crede ca va fi trans de maneca si intrebat de ce Calin Popescu Tariceanu nu a mai trecut prin.

Andrei Chiliman: Razboiul stupid al declaratiilor impotriva unor oficiali europeni face rau tarii si o arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a spus, astazi, la lansarea candidatilor USL din sector, ca razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, face rau tarii si o arunca in ridicol, conform surselor de presa.

Andrei Chiliman: Nu il inlocuiti pe Traian Basescu cu un individ mai rau decat el

Andrei Chiliman, le-a spus, sambata, candidatilor USL din Sectorul 1, sa nu copieze naravurile lui Traian Basescu si sa nu il inlocuiasca pe acesta cu un individ mai slab pregatit, mai rau decat.

Crin Antonescu nu a fost invitat sa participe la lansarea candidatilor liberali din Sectorul 1 la alegerile parlamentare

Liberalii din Sectorul 1 al Capitalei nu-l mai au deloc la suflet pe liderul lor, Crin Antonescu. in consecinta, lansarea candidatilor din colegiile Sectorului 1 se va desfasura in absenta presedintelui PNL.

UPDATE Subiectele zilei:Reteaua bancherilor, sprijinita de Vechea Securitate: case conspirative si oameni-cheie in toate institutiile statului:Tanarul care s-a batut 6 luni cu craterele din Gara Craiova. A ajuns pana la UE. Si a invins.

Chiliman, discurs fulminant: Nu mai impartiti romanii in basisti si antibasisti. Andrei Chiliman a vorbit la lansarea candidatilor USL din sectorul 1 la alegerile parlamentare. Iliescu: USL poate repeta propunerea de premier, Basescu trebuie sa inghita galusca. Fostul presedinte Ion Iliescu a fost intrebat, vineri seara, la RTV, ce poate face USL daca Traian Basescu refuza, dupa alegeri, propunerea de premier din partea Uniunii, el raspunzand ca USL poate repeta propunerea, iar a treia oara seful statului trebuie sa inghita galusca.

Andrei Chiliman: Cer oprirea razboiului politicianist. incetati sa-i mai impartiti in basisti si anti-basisti

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, le-a spus, sambata, candidatilor USL din sector, sa nu copieze naravurile lui Traian Basescu si sa aiba grija sa nu il inlocuiasca pe acesta cu un individ mai.

Chiliman: Razboiul stupid al declaratiilor impotriva unor oficiali europeni face rau tarii si o arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a spus, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a.

Andrei Chiliman, catre USL: Evitati declaratiile impotriva lui Merkel, Barroso, ambasadorului SUA; ne arunca in ridicol

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a afirmat sambata ca declaratiile impotriva ambasadorului SUA la Bucuresti, a cancelarului german, Angela Merkel, sau a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, sunt demne de niste relicve ale razboiului rece, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )