Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andrei Nastase, candidatul proeuropean, a fost ales primar al Chisinaului, cu 52,57% din voturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Andrei Nastase, candidatul proeuropean, a fost ales primar al Chisinaului, cu 52,57% din voturi

Andrei Nastase, liderul partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA, dreapta extraparlamentara proeuropeana), a obtinut aproximativ 52,57% din voturi in turul doi de scrutin pentru functia de primar al municipiului Chisinau, in timp ce candidatul. continuă pe Wall-Street Ro

Andrei Nastase denunta coruperea alegatorilor

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a facut un denunt prin care a cerut pornirea urmaririi penale pentru coruperea alegatorilor. Temei a servit sesizarea observatorului PPDA la sectia de votare nr. 270, Sergiu Olisencshi, care l-a informat pe Andrei Nastase ca au fost aduse centralizat persoane cu microbuzul ca sa voteze, transmite IPN.

Igor Dodon: Victoria lui Andrei Nastase ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta

Presedintele Igor Dodon e de parere ca pentru Andrei Nastase aceasta a fost o victorie a lui Pyrrhus, deoarece ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta. Totodata, seful statului sustine ca functia de primar al Capitalei il va indeparta pe liderul PPDA de batalii politice mai importante pentru el.

Dacian Ciolos ii transmite felicitari lui Andrei Nastase: Va avea sprijinul nostru, ca intre frati

Fostul premier Dacian Ciolos ii transmite felicitari lui Andrei Nastase, candidatul Platformei Demnitate si Adevar, care a castigat duminica al doilea tur al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau.

Cine este Andrei Nastase, noul primar ales al Chisinaului

Candidatul comun al fortelor proeuropene pentru functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, l-a invins duminica, 3 iunie, in cel de-al doilea tur de scrutin, pe socialistul Ion Ceban. Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) a acumulat 52% din voturile alegatorilor.

SONDAJ Ce impact credeti ca va avea noul primar al Chisinaului, Andrei Nastase?

Candidatul opozitiei pro-europene Andrei Nastase a castigat alegerile pentru primaria Chisinaului, pe o scena politica dominata de socialistii lui Igor Dodon si de oligarhul Vladimir Plahotniuc. Mandatul lui Nastase este unul de doar un an, pana la alegerile locale de anul viitor, dar el va prinde in functie alegerile parlamentare din Republica Moldova, de la sfarsitul anului. Sondaj HotNews. ro: Ce impact credeti ca va avea noul primar al Chisinaului, Andrei Nastase?.

ALEGERI Chisinau: Andrei Nastase, ales in functia de primar

ALEGERI Chisinau. Andrei Nastase, din partea formatiunii proeuropene Platforma Demnitate si Adevar, a fost ales in functia de primar al Chisinaului, obtinand 52,49% din sufragii, arata rezultatele partiale.

Maia Sandu:Felicitari primarului ales al Chisinaului, Andrei Nastase. Aceasta victorie a demonstrat ca uniti putem invinge

Presedinta PAS, Maia Sandu, l-a felicitat pe noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, cu victoria obtinuta in turul II al alegerilor anticipate din Capitala. Potrivit ei, orice victorie inseamna, inprimul rand, o mare responsabilitate.

VIDEO Cum a fost intampinat Andrei Nastase la sediul partidului, dupa aflarea rezultatelor finale

Noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, a fost intampina cu urale, la miezul noptii, cand a ajuns la sediul PPDA pentru a fi felicitat de catre colegii sai pentru victoria din turul II de scrutin din Capitala.

Silvia Radu, catre Andrei Nastase: Sper ca toate proiectele incepute in Primaria Chisinau sa continue

Fostul primar interimar al Capitalei Silvia Radu l-a felicitat pe noul primar ales al Chisinaului luni, 4 iunie, cu victoria in turul II de scrutin.

Valeriu Ghiletchi:Mandatul lui Andrei Nastase nu va fi unul usor, fiind constrans de timp si presat de probleme

Vicepresedintele Parlamentului Valeriu Ghiletchi considera ca noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, nu va avea un mandat usor, pe motiv ca va fi constrans de timp si presat de o multime de probleme cu care se confrunta locuitorii Capitalei.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )