Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Cum a fost intampinat Andrei Nastase la sediul partidului, dupa aflarea rezultatelor finale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum a fost intampinat Andrei Nastase la sediul partidului, dupa aflarea rezultatelor finale

Noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, a fost intampina cu urale, la miezul noptii, cand a ajuns la sediul PPDA pentru a fi felicitat de catre colegii sai pentru victoria din turul II de scrutin din Capitala. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase, candidatul proeuropean, a fost ales primar al Chisinaului, cu 52,57% din voturi

Andrei Nastase, liderul partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA, dreapta extraparlamentara proeuropeana), a obtinut aproximativ 52,57% din voturi in turul doi de scrutin pentru functia de primar al municipiului Chisinau, in timp ce candidatul.

VIDEO Cum s-a desfasurat ultima dezbatere electorala dintre Andrei Nastase si Ion Ceban

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, si candidatul Partidului Socialistilor, Ion Ceban, la functia de primar de Chisinau au participat la ultima dezbatere televizata la postul de televiziune ProTV Chisinau. Cei doi au adus argumente de ce fiecare dintre ei trebuie sa ajunga in fotoliul de primar, transmite IPN.

Andrei Nastase denunta coruperea alegatorilor

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a facut un denunt prin care a cerut pornirea urmaririi penale pentru coruperea alegatorilor. Temei a servit sesizarea observatorului PPDA la sectia de votare nr. 270, Sergiu Olisencshi, care l-a informat pe Andrei Nastase ca au fost aduse centralizat persoane cu microbuzul ca sa voteze, transmite IPN.

PLDM: Victoria lui Andrei Nastase este inceputul unui nou ciclu politic

Victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru functia de primar al Chisinaului este inceputul unui nou ciclu politic, care trebuie administrat cu mare grija. Avem obligatia de a reda cetatenilor statul cu toate institutiile sale este comentariul Partidului Liberal Democrat, exprimat intr-un comunicat de presa al formatiunii, citat de IPN.

Cine este Andrei Nastase, noul primar ales al Chisinaului

Candidatul comun al fortelor proeuropene pentru functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, l-a invins duminica, 3 iunie, in cel de-al doilea tur de scrutin, pe socialistul Ion Ceban. Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) a acumulat 52% din voturile alegatorilor.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase: Voi elimina din institutiile Primariei responsabilii de delapidari

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, spune ca, atunci cand va ajunge primar al Capitalei, va elimina din institutiile Primariei persoanele care se fac responsabile de delapidarea fondurilor publice, trucarea licitatiilor, gestionarea frauduloasa a bugetului, precum si de utilizarea abuziva a bunurilor publice.

VIDEO Andrei Nastase, dupa victoria din Chisinau:Este un nou inceput. Am pus bazele unei aliante solide a fortelor proeuropene

Noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, a declarat ca victoria sa la Primaria capitalei reprezinta un nou inceput. El a dat asigurari ca va fi primarul tuturor chisinauienilor si le-a multumit cetatenilor pentru increderea acordata.

Victorie pentru pro-europeanul Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau (VIDEO)

UPDATE:Chisinaul are un nou primar. Dupa centralizarea datelor din 99,67% din procesele verbale, Andrei Nastase are 52,58%, in timp ce oponentul sau socialist, Ion Ceban, a obtinut 47,42%, potrivit datelor.

VIDEO Andrei Nastase: E timpul ca institutiile statului sa serveasca locuitorii

Candidatul comun al PAS si PPDA la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, si-a exprimat dreptul la vot duminica, 3 iunie, in jurul orei 9. Politicianul a precizat ca, in cazul in care ajunge la sefia Capitalei, va continua tot ce este bun, iar ce este rau va scoate din Primarie.

Igor Dodon: Victoria lui Andrei Nastase ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta

Presedintele Igor Dodon e de parere ca pentru Andrei Nastase aceasta a fost o victorie a lui Pyrrhus, deoarece ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta. Totodata, seful statului sustine ca functia de primar al Capitalei il va indeparta pe liderul PPDA de batalii politice mai importante pentru el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )