Libnet.ro
UNICEF

14:00

Andrian Candu: Ne dorim sa avem o cale ferata Chisinau-Bucuresti si un sistem financiar-bancar integrat cu Romania

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu: Ne dorim sa avem o cale ferata Chisinau-Bucuresti si un sistem financiar-bancar integrat cu Romania

In timp ce presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, are tot mai multe vizite la Moscova si pledeaza pentru semnarea unui parteneriat strategic cu Rusia si denuntarea Acordului de Asociere cu UE, guvernarea de la Chisinau afirma ca Romania este principalul partener al tarii. Speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a mentionat ca Moldova e o prioritate pentru clasa politica din Romania si asta bucura. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Andrian Candu e tot mai nervos si incoerent. Cine stie ce-i mai trasneste prin cap

Lidera PAS, Maia Sandu, califica comportamentul speakerului Andrian Candu din ultima vreme ca fiind unul incoerent si nervos. Ea se refera la la faptul ca presedintele Parlamentului promova anterior trecerea la sistemul de vot uninominal, iar acum este adeptul sistemului de vot mixt.

Andrian Candu explica de ce opozitia nu a reusit sa scoata mai multa lume in strada: Cetatenii nu vin la protest cand cauza este una falsa

Speakerul Andrian Candu a comentat protestul din 14 mai din fata Parlamentului, organizat de cateva ONG-uri, dar la care sau alaturat mai multe partide de opozitie. Potrivit lui, oamenii nu au iesit in numar mare in strada, deoarece cauza pentru care au fost chemati sa protesteze ar fi fost una falsa.

Andrian Candu: Un vicepresedinte al Parlamentului trebuie sa fie o doamna din opozitie

Andrian Candu afirma ca functia de vicepresedinte a Parlamentului, ramasa vacanta dupa ce Liliana Palihovici si-a depus mandatul de deputat, trebuie sa fie ocupata de un reprezentant al opozitiei parlamentare, preferabil sa fie o doamna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )