Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un angajat CFR a murit dupa ce a fost lovit de tren la Stoenesti

România Liberă România Liberă,
Un angajat CFR a murit dupa ce a fost lovit de tren la Stoenesti

Un angajat CFR si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un tren joi dimineata, in statia CF Stoenesti. Potrivit sefului Inspectoratului Teritorial de Munca ITM) Olt, Cristian Ungureanu, barbatul a murit la spitalul din Caracal. Institutia a declansat o ancheta in acest caz, scrie Agerpres. Seful ITM Olt a mai mentionat ca barbatul avea 45 de ani si era angajat ca electromecanic la Districtul CF Caracal - Statia Rosiori. continuă pe România Liberă

Un angajat al CFR a fost lovit de tren. Barbatul a murit la spital

Angajatul CFR care a fost lovit de un tren joi dimineata, in statia CF Stoenesti, a murit la spitalul din Caracal, potrivit sefului Inspectoratului Teritorial de Munca ITM) Olt, Cristian Ungureanu, in.

Campioana mondiala la snowboard freeride, Estelle Balet, a murit dupa ce a fost surprinsa de o avalansa

Elvetianca Estelle Balet, campioana mondiala la snowboard la Freeride World Tour, a murit marti, intr-o avalansa in Alpii elvetieni, in timp ce turna un film, anunta AFP.

Un pieton a fost lovit de tramvai in Capitala: Barbatul, in varsta de 73 de ani, a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri (VIDEO)

Accident rutier in Capitala. Un tramvai a lovit un pieton care se afla in zona statiei Nicolae Grigorescu. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Ovidiu Munteanu, purtatorul de.

SUA: Un copil de doi ani a murit dupa ce un dulap de la IKEA a cazut peste el (VIDEO)

Autoritatile americane au deschis o ancheta in cazul unui bebelus care a murit strivit de un dulap IKEA. Acesta este cel de-al treilea caz in care un copil care este ucis de mobila de la producatorul fi.

Tragedie la Sibiu: Doua persoane au murit dupa ce caruta in care erau a cazut in rau

Doua persoane au murit, miercuri, dupa ce caruta in care se aflau a cazut in apa, la balastiera din Carta, judetul Sibiu. Potrivit mediafax. ro, podul pe care-l traversau a cedat din cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )