Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Un copil de doi ani a murit dupa ce un dulap de la IKEA a cazut peste el (VIDEO)

B1 B1,
SUA: Un copil de doi ani a murit dupa ce un dulap de la IKEA a cazut peste el (VIDEO)

Autoritatile americane au deschis o ancheta in cazul unui bebelus care a murit strivit de un dulap IKEA. Acesta este cel de-al treilea caz in care un copil care este ucis de mobila de la producatorul fi. continuă pe B1

Un baietel de doi ani, noua senzatie a Internetului. Ce face cand e prins ca a mazgalit oglinda cu ruj

Un baietel de doi ani, din Marea Britanie, a devenit senzatia Internetului cu explicatia pe care a gasit-o pentru urmele de ruj lasate pe o oglinda. Ispasit, ca orice copil prins in fapt, Noel ii .

A facut sex legata la ochi timp de doi ani. A ramas uimita sa vada cine a fost partenerul ei in tot acest timp

Experienta neplacuta pentru o britanica. Timp de doi ani, femeia a acceptat sa faca sex legata la ochi.

Prima reuniune a Consiliului NATO-Rusia din ultimii doi ani

La Bruxelles urmeaza sa aiba loc, miercuri, prima reuniune a Consiliului NATO-Rusia din ultimii doi ani, la nivel de ambasadori. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a spus ca Alianta Nord Atlantica si Rusia vor lua in discutie comportamentul primejdios al avioanelor militare ruse, care au zburat la mica distanta de un avion de recunoastere si de un distrugator american, in Marea Baltica.

Dorin Lazar Maior, adus in tara de Interpol din Dubai. Era cautat de doi ani, dupa ce a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru santaj

Fostul sef al revolutionarilor brasoveni a fost condamnat la sapte ani de inchisoare dupa ce a santajat si amenintat trei oameni de afaceri. Imediat dupa condamnare a fugit din tara si a fost dat in urmarire internationala. A fost gasit in Dubai si adus in Romania de Interpol.

Un angajat CFR a murit dupa ce a fost lovit de tren la Stoenesti

Un angajat CFR si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un tren joi dimineata, in statia CF Stoenesti. Potrivit sefului Inspectoratului Teritorial de Munca ITM) Olt, Cristian Ungureanu, barbatul a murit la spitalul din Caracal. Institutia a declansat o ancheta in acest caz, scrie Agerpres. Seful ITM Olt a mai mentionat ca barbatul avea 45 de ani si era angajat ca electromecanic la Districtul CF Caracal - Statia Rosiori.

Dupa doi ani in care a fugit de lege, un barbat din Galati s-a predat politistilor

Barbatul in varsta de 31 de ani este din comuna Ivesti si era dat in urmarire nationala din anul 2014. Acesta s-a predat la sediul Postului de Politie din localitate.

Tragedie la Sibiu: Doua persoane au murit dupa ce caruta in care erau a cazut in rau

Doua persoane au murit, miercuri, dupa ce caruta in care se aflau a cazut in apa, la balastiera din Carta, judetul Sibiu. Potrivit mediafax. ro, podul pe care-l traversau a cedat din cauza.

Campioana mondiala la snowboard freeride, Estelle Balet, a murit dupa ce a fost surprinsa de o avalansa

Elvetianca Estelle Balet, campioana mondiala la snowboard la Freeride World Tour, a murit marti, intr-o avalansa in Alpii elvetieni, in timp ce turna un film, anunta AFP.

Accident in Constanta. O femeie si fiul de 13 ani, raniti dupa ce s-au prabusit cu masina de pe un pod

O femeie in varsta de 36 de ani si fiul acesteia, de 13 ani, au fost raniti, luni, dupa ce masina cu care se deplasau in municipiul Constanta a cazut de pe un pod inalt de sase metri,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )