Libnet.ro
UNICEF

16:45

Angajati ai celui mai mare spital din Salaj isi cer sporurile in instanta

Adevărul Adevărul,
Angajati ai celui mai mare spital din Salaj isi cer sporurile in instanta

Sporul de risc la care aveau dreptul potrivit unei decizii mai vechi a conducerii unitatii medical a fost diminuat la recomandarea Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. continuă pe Adevărul

Business report: Alarma (detaliata) pentru cei lucizi: 4,8% - cea mai mare crestere din Europa - nu se bazeaza pe ceva palpabil; Salariile din sistemul sanitar vor creste din 1 ianuarie 2018, si nu etapiza; ANAF trimis in misiune imposibila: 14 masuri pe

12 constructori se bat pentru un lot din autostrada Campia Turzii-Targu Mures, contract estimat la 285 milioane de lei. CNAIR a primit 12 oferte pentru construirea sectiunii Targu Mures-Ungheni din autostrada Campia Turzii - Targu Mures. Guvernul vrea sa reabiliteze un numar dublu de apartamente fata de 2016. Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) estimeaza ca va finanta in acest an reabilitarea termica a circa 6. 000 de apartamente.

Cea mai mare evaziune din gambling - in carciumile de la tara

Daca majoritatea aparatelor de tip slot machine au fost licentiate, iar sectorul online s-a reglementat, a ramas de eradicat evaziunea fiscala care se face in barurile din cartierele oraselor si din provincie, ne-a spus Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania AOCR).

Bursa romaneasca, a sasea cea mai mare crestere din lume in 2017

Cele mai tranzactionate actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, incluse in indicele principal BET, au inregistrat cresteri de 13% in 2017, Romania clasandu-se astfel pe locul al saselea in topul celor mai mari 50 economii ale lumii, dupa tari ca.

Cea mai mare revenire din istorie: Barcelona - PSG 6-1! Catalanii reusesc 3 goluri din minutul 89

FC Barcelona a reusit sa se califice in sferturile de finala ale UEFA Champions League dupa un meci dramatic, noteaza GSP. Catalanii au reusit un scor de 6-1 pe teren propriu cu PSG, informeaza.

Moartea prematura a unui tanar internat in cel mare spital din Moldova, anchetata de directia sanitara

Institutiile sanitare din Iasi au inceput o ancheta in cazul mortii tanarului de 22 de ani care si-a pierdut viata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi.

Colectia Vault 7 este cea mai mare serie de publicatii de documente confidentiale

Colectia de documente confidentiale a CIA aparuta marti, este cea mai mare serie de publicatii a agentiei WikiLeaks, a declarat purtatorul de cuvant si editorul-sef Julian Assange.

Vanghelie: Cel mai mare castig pentru PSD ar fi ca Ponta sa plece. A nenorocit partidul

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, miercuri, ca cel mai mare castig pentru PSD ar fi ca Victor Ponta sa plece, precizand ca lumea se roaga sa scape naibii de el.

ING Bank a inregistrat un profit net de 474 mil. de lei in 2016, cu 42% mai mare decat in anul anterior

ING Bank a inregistrat in 2016 un profit net de 474 mil. lei, cu 42% mai mare decat in 2015, cresterea fiind influentata de vanzarea participatiei la Visa Europe. In ceea ce priveste creditarea, banca a inregistrat o crestere cu 22%, in timp ce piata a.

Cel mai mare producator de textile din Romania a inchis fabrica din Urziceni, lasand pe drumuri 350 de croitorese

Compania Alison Hayes, cel mai mare producator de textile din Romania dupa cum arata si cifra de afaceri din 2015, a decis inchiderea fabricii din Urziceni unde lucreaza in prezent.

Cea mai mare executare silita din Romania. Costica Costanda ar trebui sa returneze statului un teren cu 20 de cladiri

Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea lui Costica Costanda vor fi scoase la licitatie, aceasta fiind cea mai mare executare silita din Romania. Pretul de pornire se ridica la 43 de milioane de euro, potrivit Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )