Libnet.ro
UNICEF

18:45

Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile cu administratia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile cu administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de runde de negocieri esuate in ultima perioada. continuă pe Ziarul Bursa

Galati: Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile sindicate-administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de.

Greva la Mina de Uraniu Crucea. Ortacii ameninta ca nu se intorc la munca pana cand nu le vor fi majorate salariile

Aproximativ 300 de mineri ai Minei de Uraniu din comuna suceveana Crucea au intrat in greva generala, luni dimineata, incepand cu ora 10. Ortacii s-au strans in fata sediului administrativ si solicita salarii mai mari.

Greva la Mina de Uraniu Crucea. Ortacii refuza sa intre in subteran pana cand nu le vor fi majorate salariile

Aproximativ 300 de mineri ai Minei de Uraniu din comuna suceveana Crucea au intrat in greva generala, luni dimineata, incepand cu ora 10. Ortacii s-au strans in fata sediului administrativ si solicita salarii mai mari.

Ion Cristoiu: Tinta denunturilor lui Gabriel Sandu sunt unii lideri PDL. Cati dintre cei aflati in arest preventiv, inclusiv Alina Bica, vor avea taria sa nu toarne si ei?

Dupa decizia instantei de a inlocui masura de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu in cazul lui Gabriel Sandu si al lui Nicolae Dumitru, Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal, sustine ca.

iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Cel mai recent update la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8. 3, reuseste sa remedieze cele mai mari probleme cu care v-ati confruntat recent. Lansarea noului iOS 8 a fost una incarcata de evenimente neplacute pentru compania americana. Posesorii de iDevice-uri, in loc sa se bucure de functiile noi, s-au enervatca au o [].

Ce se intampla cu moneda EURO. Romanii cu credite in moneda unica vor avea parte de o surpriza

Dupa FRANCmageddon-ul generat de dublarea monedei elvetiene, romanii care au credite in alte monde decat leul tremura la orice anunt facut de Banca Nationala. Din fericire, vestea pe care ne-o dau analistii.

Tipul de vacanta in care ai cele mai mari sanse sa faci sex cu un necunoscut

Sexul occazional este mai placut in concedii decat acasa, iar multi calca stramb chiar sub ochii partenerului. Unele tipuri de vacante starnesc spiritul aventurier mai mult decat altele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )