Libnet.ro
UNICEF

20:45

Angela Gheorghiu a cantat pentru Regina Elisabeta a II-a la Opera Regala din Londra.

România Liberă România Liberă,
Angela Gheorghiu a cantat pentru Regina Elisabeta a II-a la Opera Regala din Londra.

Soprana romana Angela Gheorghiu a cantat pentru regina Elisabeta a II-a, marti, la Opera Regala din Londra, la gala umanitara creata de directorul celebrei institutii de spectacole, potrivit Realitatea. net Gala a avut ca scop strangerea de fonduri pentru Fundatia Operei Regale din Londra, creata de Kasper Holten, director al Royal Opera House Covent Garden, si de Kevin OHare, director al Companiei Regale de Balet din Marea Britanie. La eveniment a participat si regina Elisabeta a II-a a Marii . continuă pe România Liberă

Angela Gheorghiu a cantat pentru regina Elizabeth a II-a, marti, la Opera Regala din Londra

Soprana romana Angela Gheorghiu a cantat pentru regina Elizabeth a II-a, marti, la Opera Regala din Londra, la gala umanitara organizata de directorul celebrei institutii de spectacole.

Soprana Angela Gheorghiu a cantat la Opera Regala din Londra

Celebra soprana Angela Gheorghiu a cantat, marti seara, pentru Regina Elisabeta a II-a in cadrul unei gale umanitare gazduite de Opera Regala din Londra. Soprana romanca a fost invitata de onoare a.

Angela Gheorghiu a cantat in fata Reginei Marii Britanii

Soprana Angela Gheorghiu a fost invitatul de onoare al galei umanitare de la Londra ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru Fundatia Operei Regale. La eveniment a fost prezenta si Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Continue reading .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )