Libnet.ro
UNICEF

08:30

Angela Merkel afirma ca intelege preocuparile manifestantilor antiislam

B1 B1,
Angela Merkel afirma ca intelege preocuparile manifestantilor antiislam

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi ca intelege preocuparile miilor de persoane care manifesteaza in fiecare zi in Germania pentru a cere o politica migratorie mai restrictiva de teama unei. continuă pe B1

Angela Merkel participa marti, la Berlin, la un miting contra terorismului organizat de musulmani

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele tarii, Joachim Gauck, vor participa la manifestatia organizata marti, la Berlin, de asociatii musulmane, pentru condamnarea atacului care a vizat revista Charlie Hebdo, anunta Mediafax. Prin participarea la manifestatia de marti vom transmite un semnal foarte puternic, a declarat Merkel dupa intrevederea pe care a avut-o cu premierul Turciei, Ahmet Davutoglu. Presedintele Joachim Gauck va rosti un scurt discurs, iar eu voi fi prezenta in calitatea de cancelar; vor fi si alti membri ai Guvernului, a adaugat Merkel.

Angela Merkel: Islamul face parte din Germania. Facem totul pentru ca integrarea sa reuseasca

Islamul face parte din Germania, a declarat luni Angela Merkel, subliniind ca este cancelarul tuturor germanilor, informeaza AFP. Totodata, Merkel si-a anuntat participarea, alaturi de presedintele german Joach.

Angela Merkel cere Comisiei Europene sa propuna o directiva privind stocarea metadatelor, ca masura de combatere a terorismului

Cancelarul german Angela Merkel a cerut joi Comisiei Europene sa propuna o directiva care sa protejeze stocarea temporara a asa-numitelor metadate ale telecomunicatiilor, ca masura de combatere a .

Angela Merkel: NATO nu-si doreste o confruntare cu Rusia

NATO nu isi doreste pe viitor vreo confruntare cu Rusia si va continua sa identifice modalitatile pentru dezvoltarea relatiilor cu Moscova, a declarat astazi cancelarul german, Angela Merkel, dupa o.

Liderii germani, in frunte cu Angela Merkel, la marsul musulmanilor de la Berlin care condamna atentatul terorist din Franta, asupra Charlie Hebdo

Presedintele Germania, Joachim Gauck, cancelarul Angela Merkel si mai multi dintre ministrii sai urmeaza sa participe marti la o manifestatie organizata de asociatii musulmane la Berlin, pentru a condamna atentatul terorist din Franta.

Angela Merkel va participa, marti, la un miting al musulmanilor contra terorismului

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele tarii, Joachim Gauck, vor participa la manifestatia organizata marti, la Berlin, de asociatii musulmane, pentru condamnarea atacului care a vizat revista.

Mii de oameni participa la un miting contra terorismului la Berlin: La manifestare se afla si Angela Merkel

Mii de persoane participa marti seara, la Berlin, in prezenta cancelarului Angela Merkel, la un miting contra terorismului organizat de asociatii musulmane. Manifestatia a inceput la Poarta Brandeburg si se va.

Mii de oameni la un miting contra terorismului la Berlin: La manifestare a participat si Angela Merkel

Mii de persoane au participat marti seara, la Berlin, in prezenta cancelarului Angela Merkel, la un miting contra terorismului organizat de asociatii musulmane. Manifestatia a inceput la Poarta Brandeburg si s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )