Libnet.ro
UNICEF

13:30

Angela Merkel nu a aprobat crearea celei mai mari companii de inginerie spatiala si de aparare din lume. Cancelarul german a refuzat fuziunea EADS-BAE

B1 B1,
Angela Merkel nu a aprobat crearea celei mai mari companii de inginerie spatiala si de aparare din lume. Cancelarul german a refuzat fuziunea EADS-BAE

Angela Merkel a refuzat fuziunea dintre BAE Systems si EADS prin care s-ar fi creat ce mai mare companie de inginerie aerospatiala si de aparare din lume. Uniunea dintre cel mai mare furnizor britanic de. continuă pe B1

Grecia sporeste masurile de securitate pentru vizita cancelarului Angela Merkel.

Aproximativ 7. 000 de ofiteri vor fi mobilizati in timpul vizitei de marti a cancelarului german Angela Merkel la Atena, pe fondul protestelor planificate cu aceasta ocazie, potrivit Mediafax. Ofiterii vor fi adusi din afara capitalei, aceasta fiind una dintre masurile de securitate adoptate de Guvern pentru prima vizita a cancelarului german in Grecia din 2007, relateaza publicatia electronica Ekathimerini. Cele doua sindicate mari, GSEE si ADEDY, au cerut intreruperea muncii timp de trei .

Cancelarul Angela Merkel se impune din ce in ce mai mult ca vocea Europei, in fata unei Frante slabite

Cancelarul Angela Merkel apare din ce in ce mai mult ca fiind vocea Europei, impunandu-si pledoaria pentru austeritate in fata cererilor de relansare economica ale tarilor din sud si ale unei Frante slabite, afirma analistii citati de AFP.

Angela Merkel: Uniunea monetara din cadrul UE este o comunitate a pacii.

Cancelarul german, Angela Merkel, considera ca zona euro evoca ideea Europei in calitatea de comunitate a pacii, catalogand drept formidabila decizia de acordare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Eu spun frecvent ca euro este mai mult decat o moneda si nu trebuie sa uitam asta acum, cand depunem eforturi pentru consolidarea euro. Euro este mai mult decat o moneda pentru ca este vorba de ideea unei Europe a pacii si valorilor, a spus .

Angela Merkel saluta eforturile si progresele Greciei si doreste ...

Cancelarul german, Angela Merkel, a salutat, la Atena, eforturile si progresele realizate de Grecia, exprimand dorinta ca aceasta tara care se confrunta cu grave dificiltati financiare sa ramana in zona euro, informeaza AFP, citata de Mediafax. Vreau ca Grecia sa ramana in zona euro, a spus Merkel in cursul conferintei de presa organizata alaturi de premierul grec Antonis Samaras. Discutiile demonstreaza clar ca in acest moment se intregistreaza progrese. Sunt convinsa ca toate .

Angela Merkel: Comitetul Nobel onoreaza ideea unificarii Europei. O decizie formidabila

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a catalogat decizia de acordare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene drept formidabila, considerand ca zona euro evoca idee Euopei in caltatea de comunitate a.

UPDATE Cancelarul german Angela Merkel a ajuns la Atena, pe fondul unor masuri de securitate draconice. Fortele de ordine au recurs la gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

UPDATE Ora 15:30 Politia a recurs la gaze lacrimogene impotriva manifestantilor care aruncau cu bucati de marmura in fortele de ordine, in centrul Atenei, protestand impotriva vizitei cancelarului german Angela Merkel in Grecia, anunta AFP.

Angela Merkel merge astazi in vizita la Atena

Cancelarul german, Angela Merkel, merge astazi in vizita la Atena pentru a sprijini Guvernul conservator al lui Antonis Samaras care incearca sa impuna un nou pachet de masuri de austeritate cu scopul de a mentine tara in zona euro, transmite AFP, conform surselor de presa.

Angela Merkel a ajuns la Atena: 7.000 de politisti mobilizati pentru protectia cancelarului german

UPDATE13:39 Cancelarul german, Angela Merkel, a sosit la ora 13. 30 pe aeroportul din Atena, unde au fost luate masuri speciale de securitate pentru o vizita de cateva ore. Vizita oficialului german are un.

Amenzi mai mari pentru lipsa anvelopelor de iarna

Soferii romani care circula pe drumuri cu zapada, gheata sau polei cu masini fara anvelope de iarna vor plati in aceasta iarna amenzi mai mari cu 4,5% comparativ cu anul precedent. Majorarea este determinata de cresterea salariului minim de economie.

Amenzi mai mari pentru soferii care vor fi prinsi fara anvelope de iarna

Soferii care vor fi surprinsi de Politia Rutiera fara anvelope de iarna in acest sezon, risca sa plateasca amenzi mai mari cu 4,5% fata de anul trecut. Amenda este cuprinsa intre 630 si 1. 400 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )