Libnet.ro
UNICEF

08:01

Angela Merkel cauta solutii de compromis cu Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel cauta solutii de compromis cu Donald Trump

Cancelarul german Angela Merkel s-a angajat, sambata, ca va incerca sa ajunga la solutii de compromis cu noul presedinte al SUA in probleme comerciale sau privind cheltuielile militare si ca se va preocupa de mentinerea relatiei importante dintre Europa si SUA, transmite Reuters. continuă pe România Liberă

Obama a sunat-o pe Angela Merkel, multumindu-i pentru opt ani de prietenie si de parteneriat

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, multumindu-i pentru cei opt ani de prietenie si de parteneriat, informeaza France Presse.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

Donald Trump a luat PRIMA decizie IMPORTANTA in calitate de presedinte SUA

Donald Trump a luat prima decizie in calitate de presedinte al Statelor Unite. Acesta a decis sa retraga toti ambasadorii, potrivit The Independent. Donald Trump le-a solicitat tuturor ambasadorilor SUA.

PRIMA DECIZIE luata de Donald Trump: A retras TOTI AMBASADORII SUA!

Donald Trump a luat prima decizie in calitate de presedinte al Statelor Unite. Acesta a decis sa retraga toti ambasadorii, potrivit The Independent. Donald Trump le-a solicitat tuturor ambasadorilor SUA.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

Does Donald Trump have a Hercules calling?

Some would say that America 's fate is sealed through the coming of a narcissist in the White House. On the other hand, Donald Trump 's narcissism, as a president, is still an unknown, whereas Barack Obama 's narcissism has been proven countless times, especially in his speeches, where I was often times the sole topic.

NARCISIST, DEZAGREABIL si AGRESIV: Afla PORTRETUL PSIHOLOGIC al lui Donald Trump!

Donald Trump devine Presedintele cu numarul 45 al Statelor Unite. Narcisist, dezagreabil si agresiv, Trump nu lasa pe nimeni indiferent. Cum se explica aceste trasaturi de caracter si ce riscuri sunt cu Trump.

Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Donald Trump va deveni presedintele in exercitiu al Statelor Unite, iar dupa cum stim, odata cu puteri mari, vin si responsabilitati mari. Donald Trump a folosit multa vreme un dispozitiv Android, de pe care a postat o gramada de tweet-uri pe contul sau personal de pe reteaua de socializare. Lucrurile se schimba, insa, deoarece acesta [].

EXCLUSIV Barbara Kellerman, guru in leadership public: Vor fi patru ani dificili, o batalie intre Donald Trump si institutiile din America

Profesor de leadership public la Scoala de Guvernare John F. Kennedy din cadrul Universitatii Harvard, Barbara Kellerman 77 de ani) este o personalitate de top mondial in leadership public, fiind considerata o personalitate de marca in domeniu. intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul, Barbara Kellerman vorbeste despre presedintia lui Barack Obama, Donald Trump si despre relatia Putin-Trump.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )