Libnet.ro
UNICEF

07:30

Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Playtech Playtech,
Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Donald Trump va deveni presedintele in exercitiu al Statelor Unite, iar dupa cum stim, odata cu puteri mari, vin si responsabilitati mari. Donald Trump a folosit multa vreme un dispozitiv Android, de pe care a postat o gramada de tweet-uri pe contul sau personal de pe reteaua de socializare. Lucrurile se schimba, insa, deoarece acesta []. continuă pe Playtech

Efectul Donald Trump. Ce inseamna mandatul lui Trump pentru Romania

Cele mai directe efecte pentru Romania ale presedintiei lui Donald Trump in SUA par a fi in zona securitatii si a relatiilor cu Rusia, insa tot in acest sens declaratiile explicite ale lui Trump ca statele NATO ar trebui sa cheltuiasca cel putin 2% din.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

EXCLUSIV Barbara Kellerman, guru in leadership public: Vor fi patru ani dificili, o batalie intre Donald Trump si institutiile din America

Profesor de leadership public la Scoala de Guvernare John F. Kennedy din cadrul Universitatii Harvard, Barbara Kellerman 77 de ani) este o personalitate de top mondial in leadership public, fiind considerata o personalitate de marca in domeniu. intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul, Barbara Kellerman vorbeste despre presedintia lui Barack Obama, Donald Trump si despre relatia Putin-Trump.

Donald Trump declara razboi globalizarii

Proiectul presedintelui american Donald Trump, de oprire/inabusire a globalizarii, ca fenomen si deja legitate economica, este nascut mort, va esua, insa la costuri foarte mari pentru corporatiile americane.

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu viitorul consilier pentru securitate al lui Donald Trump: Am avut o discutie informala foarte buna

In prima sa zi in SUA, presedintele PSD Liviu Dragnea s-a intalnit cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate al presedintelui american ales Donald Trump. Invitat de vicepresedintele Comitetului de organizare, Elliott Broidy, Dragnea va participa la ceremonia de investire in functia de presedinte al SUA a lui Donald Trump.

Beijingul a cenzurat ceremonia de investire a lui Donald Trump. Fara descrieri in direct si fara imagini live

Cenzorii din Beijing au ordonat mass-media sa modereze relatarile despre inaugurarea presedintiei lui Donald Trump, partidul comunist cantarind raspunsul pentru noua administratie, care ameninta sa incalce toate regulile relatiilor SUA-China de pana acum.

Predare de stafeta: Donald Trump a plecat spre Casa Alba. Familia Obama va zbura catre Palm Springs pentru ultima data la bordul avionului prezidential (VIDEO)

Predare de stafeta la Casa Alba. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, presedintele Donald Trump a parasit platforma Capitoliului, pentru a se indrepta impreuna cu familia sa catre Casa.

Predare de stafeta: Donald Trump, spre Casa Alba. Familia Obama va zbura catre Palm Springs pentru ultima data la bordul avionului prezidential (VIDEO)

Predare de stafeta la Casa Alba. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, presedintele Donald Trump a parasit platforma Capitoliului, pentru a se indrepta impreuna cu familia sa catre Casa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )