Libnet.ro
UNICEF

05:30

Angela Merkel: Criza refugiatilor va schimba radical politica in Germania

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel: Criza refugiatilor va schimba radical politica in Germania

Criza refugiatilor va marca un punct de cotitura in politica germana, a apreciat miercuri cancelarul Angela Merkel, cu prilejul unei ceremonii in care a inmanat premii unor tineri cercetatori, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Angela Merkel: Refugiatii vor determina schimbari importante in Germania

Criza refugiatilor va marca un punct de cotitura in politica germana, a apreciat miercuri cancelarul Angela Merkel, cu prilejul unei ceremonii in care a inmanat premii unor tineri cercetatori, relateaza DPA,.

Criza refugiatilor: Popularitatea Angelei Merkel, in scadere

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel este in scadere puternica din cauza modului in care a gestionat criza imigratiei, astfel ca, Guvernul Germaniei a aprobat, marti, un set de masuri pentru ajutarea comunitatilor locale sa faca fata valului de refugiati.

Angela Merkel, criticata dur pentru modul in care a gestionat criza migrantilor

Guvernul Germaniei a aprobat, marti, un set de masuri pentru ajutarea comunitatilor locale sa faca fata valului de refugiati, in contextul in care popularitatea cancelarului Angela Merkel este in scadere put.

Facebook va face o noua schimbare. Ce i-a cerut Angela Merkel fondatorului Mark Zuckerberg

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, sa inaspreasca politica retelei de socializare cu privire la cenzurarea comentariilor rasiste si xenofobe. Cei doi au purtat o conver.

Japonia se implica in criza refugiatilor: ofera un sprijin financiar de 810 milioane de dolari

Japonia va oferi un ajutor de circa 810 milioane de dolari, ca raspuns la criza refugiatilor din Siria si Irak.

Ponta, vizita in Iordania. Cati bani i-a dat Romania pentru criza refugiatilor

Guvernul Ponta a aprobat, miercuri, un ajutor umanitar de urgenta Iordaniei urmare a amplificarii crizei refugiatilor, iar premierul Victor Ponta va efectua, in perioada 3 octombrie- 4 octombrie, o vizita oficiala in Regatul Hasemit al Iordaniei.

Cat o costa pe Austria criza refugiatilor

Pentru intretinerea si integrarea refugiatilor, Austria va fi nevoita sa aloce pana in 2019 aproximativ 12,3 miliarde de euro, potrivit unui raport intocmit de guvernul de la Viena.

Cum a gestionat Romania criza refugiatilor din perioada interbelica. 100.000 de evrei, rusi si ucraineni s-au refugiat aici la inceputul anilor 20

Dupa incheierea Primului Razboi Mondial, Romania si celelalte state ale Europei s-au confruntat cu o criza majora a refugiatilor din Rusia care cautau colacul de salvare in tarile din Occident.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )