Libnet.ro
UNICEF

09:15

Criza refugiatilor: Popularitatea Angelei Merkel, in scadere

România Liberă România Liberă,
Criza refugiatilor: Popularitatea Angelei Merkel, in scadere

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel este in scadere puternica din cauza modului in care a gestionat criza imigratiei, astfel ca, Guvernul Germaniei a aprobat, marti, un set de masuri pentru ajutarea comunitatilor locale sa faca fata valului de refugiati. continuă pe România Liberă

Popularitatea Angelei Merkel, in scadere din cauza gestionarii crizei imigrantilor

Guvernul Germaniei a aprobat, marti, un set de masuri pentru ajutarea comunitatilor locale sa faca fata valului de refugiati, in contextul in care popularitatea cancelarului Angela Merkel este in scadere puternica din cauza abordarii in criza imigratiei, relateaza site-ul agentiei Reuters.

Popularitatea Angelei Merkel, in scadere din cauza gestionarii crizei imigrantilor

Guvernul Germaniei a aprobat, marti, un set de masuri pentru ajutarea comunitatilor locale sa faca fata valului de refugiati, in contextul in care popularitatea cancelarului Angela Merkel este in scadere puternica din cauza abordarii in criza.

Japonia se implica in criza refugiatilor: ofera un sprijin financiar de 810 milioane de dolari

Japonia va oferi un ajutor de circa 810 milioane de dolari, ca raspuns la criza refugiatilor din Siria si Irak.

Cum a gestionat Romania criza refugiatilor din perioada interbelica. 100.000 de evrei, rusi si ucraineni s-au refugiat aici la inceputul anilor 20

Dupa incheierea Primului Razboi Mondial, Romania si celelalte state ale Europei s-au confruntat cu o criza majora a refugiatilor din Rusia care cautau colacul de salvare in tarile din Occident.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )