Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel, criticata dur pentru modul in care a gestionat criza migrantilor

Antena3 Antena3,
Angela Merkel, criticata dur pentru modul in care a gestionat criza migrantilor

Guvernul Germaniei a aprobat, marti, un set de masuri pentru ajutarea comunitatilor locale sa faca fata valului de refugiati, in contextul in care popularitatea cancelarului Angela Merkel este in scadere put. continuă pe Antena3

Angela Merkel face apel la spiritul de unitate german din momentul reunificarii din 1990, in ceea ce priveste integrarea imigrantilor

Cancelarul german Angela Merkel face apel la spiritul de unitate german din momentul reunificarii tarii in 1990. Merkel sustine ca acesta ar putea ajuta Germania pentru a-i integra pe imigranti. Peste 1 milion de.

Scandalul Volkswagen: Angela Merkel, acuzata ca ar fi mana in mana cu producatorii auto din Germania

Cancelarul german Angela Merkel este acuzat ca ar fi colaborat cu industria auto din Germania pentru a ignora cererile UE de a interzice tipul de software care a manipulat nivelurile emisiilor de gaze pe motoarele.

Facebook va face o noua schimbare. Ce i-a cerut Angela Merkel fondatorului Mark Zuckerberg

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, sa inaspreasca politica retelei de socializare cu privire la cenzurarea comentariilor rasiste si xenofobe. Cei doi au purtat o conver.

Angela Merkel: Consiliul de Securitate al ONU trebuie reformat

Este momentul ca unul dintre principalele organisme ale Organizatiei Natiunilor Unite, Consiliul de Securitate, sa fie reformat astfel incat sa reflecte distributia de putere din lume din secolul al XXI-lea, a declarat sambata cancelarul german Angela Merkel, potrivit Reuters.

Ponta, despre Scandalul Volkswagen: O lectie pentru cei care tot dau lectii e binevenita

Victor Ponta a declarat, luni , la Palatul Parlamentului, refertitor la scandalul in care este implicat grupul auto german Volkswagen ca este binevenita o lectie pentru cei care dau lectii este binevenita.

Lista celor opt vaccinuri OBLIGATORII pentru copiii care incep gradinita sau scoala

Opt vaccinuri vor deveni obligatorii pentru inscrierea copiilor la gradinita sau scoala, potrivit unui proiect de lege, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )