Libnet.ro
UNICEF

12:15

Angela Merkel despre iluzia Marii Britanii ca ar putea sa isi pastreze drepturile de stat membru: Nu pot si nu vor avea aceleasi drepturi

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel despre iluzia Marii Britanii ca ar putea sa isi pastreze drepturile de stat membru: Nu pot si nu vor avea aceleasi drepturi

Cancelarul german, Angela Merkel, spune ca Marea Britanie nu poate avea aceleasi drepturi ca un stat membru UE sau sa negocieze relatiile comerciale pana nu se clarifica intrebarile privind procesul Brexit, scrieThe Guardian. continuă pe Hotnews

Britanicii nu vor putea negocia o viitoare relatie cu UE inainte de Brexit

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a avertizat joi dimineata pe britanici sa nu creada ca pot sa negocieze un acord cu privire la viitoarea relatie dintre Londra si Bruxelles inainte de a finaliza acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, potrivit Reuters.

Theresa May: UE se uneste impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit

Uniunea Europeana este in curs de a se uni impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit, a acuzat joi seara premierul britanic Theresa May, in urma apelurilor la realism lansate de cancelarul german Angela Merkel, scrie AFP.

Ivanka Trump, fata in fata cu Angela Merkel la summitul G20 al femeilor de la Berlin

Ivanka Trump a sosit marti, la Berlin, la summitul G20 al femeilor, unde participa la discutii despre sustinerea femeilor antreprenoare, alaturi de cancelarul german Angela Merkel si directoarea FMI Christine Lagarde, relateaza Reuters si DPA.

Sefa Executivului german, Angela Merkel: Marea Britanie nu va avea aceleasi drepturi ca o tara a Uniunii Europene

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca Marea Britanie nu va avea aceleasi drepturi ca o tara a Uniunii Europene UE) dupa Brexit.

Ambasadorul Marii Britanii in Romania: Anul 2017, cel mai intens in domeniul cooperarii militare. Fortele armate romane si britanice lucreaza impreuna

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, considera ca anul acesta va fi cel mai intens din punctul de vedere al cooperarii militare.

VIDEO. Aeronave Typhoon ale Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii au ajuns in baza militara din Mihail Kogalniceanu

Patru aeronave Typhoon ale Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii au aterizat, astazi, la baza militara de la Mihail Kogalniceanu.

Analiza tragi-comica asupra PNL, facuta chiar de un liberal. Despre mai marii de la Bucuresti, Avocatul poporului care slujeste diavolul, conu Traian si expertul in matrimoniale Tariceanu (VIDEO)

Fostul primar al municipiului Falticeni, Vasile Tofan, a facut o radiografie cel putin interesanta a Partidului National Liberal din ultimii 20 de ani. in ceea ce ar putea fi considerat un stand up comedy.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )