Libnet.ro
UNICEF

23:15

Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii.

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii.

Cancelarul Angela Merkel a declarat vineri ca Germania nu este un stat care isi spioneaza cetatenii, in contextul unor dezvaluiri privind programul american de supraveghere PRISM, despre care afirma ca a aflat din presa, transmite Mediafax. In cadrul ultimei conferinte de presa, la Berlin, inainte de pauza de vara, Merkel, care mai are doua luni pana la alegerile legislative, a incercat sa linisteasca spiritele in Germania, in urma dezvaluirilor fostului consultant al NSA Edward . continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii

Cancelarul Angela Merkel a declarat vineri ca Germania nu este un stat care isi spioneaza cetatenii, scrie AFP. in cadrul ultimei conferinte de presa, la Berlin, inainte de pauza de vara,.

Angela Merkel: Germania nu este un stat care isi spioneaza propriii cetateni

Germania nu este un stat care isi spioneaza propriii cetateni, a afirmat vineri Angela Merkel, sub presiunea dezvaluirilor legate de programul american de supraveghere PRISM si despre a carei existenta cancelarul sustine ca a aflat din presa, scrie AFP.

Angela Merkel: Este exclusa o noua stergere a datoriei Greciei.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca o noua stergere a datoriei Greciei este exclusa, intrucat autoritatile de la Atena au adoptat masuri suplimentare de austeritate, potrivit Mediafax. Am declarat in repetate randuri ca nu vad o reducere a datoriei Greciei. Toate discutiile pe aceasta tema ma ingrijoreaza cateodata, a spus Angela Merkel, citata de Bloomberg. O noua reducere a datoriei ar veni dupa acordul convenit anul trecut cu investitorii care au acceptat sa-si asume o .

Angela Merkel: Este exclusa o noua stergere a datoriei Greciei

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca o noua stergere a datoriei Greciei este exclusa, intrucat autoritatile de la Atena au adoptat masuri suplimentare de austeritate. Am declarat in repetate r.

Angela Merkel a exclus o noua reducere a datoriei Greciei

Cancelarul german, Angela Merkel, a afirmat, vineri, ca toate tarile europene confruntate cu criza economica au inregistrat progrese, dar a exclus o noua reducere a datoriei Greciei, noteaza agentia EFE, citata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )