Libnet.ro
UNICEF

20:45

Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii

Antena3 Antena3,
Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii

Cancelarul Angela Merkel a declarat vineri ca Germania nu este un stat care isi spioneaza cetatenii, scrie AFP. in cadrul ultimei conferinte de presa, la Berlin, inainte de pauza de vara,. continuă pe Antena3

Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii.

Cancelarul Angela Merkel a declarat vineri ca Germania nu este un stat care isi spioneaza cetatenii, in contextul unor dezvaluiri privind programul american de supraveghere PRISM, despre care afirma ca a aflat din presa, transmite Mediafax. In cadrul ultimei conferinte de presa, la Berlin, inainte de pauza de vara, Merkel, care mai are doua luni pana la alegerile legislative, a incercat sa linisteasca spiritele in Germania, in urma dezvaluirilor fostului consultant al NSA Edward .

Angela Merkel: Germania nu este un stat care isi spioneaza propriii cetateni

Germania nu este un stat care isi spioneaza propriii cetateni, a afirmat vineri Angela Merkel, sub presiunea dezvaluirilor legate de programul american de supraveghere PRISM si despre a carei existenta cancelarul sustine ca a aflat din presa, scrie AFP.

Angela Merkel: Este exclusa o noua stergere a datoriei Greciei.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca o noua stergere a datoriei Greciei este exclusa, intrucat autoritatile de la Atena au adoptat masuri suplimentare de austeritate, potrivit Mediafax. Am declarat in repetate randuri ca nu vad o reducere a datoriei Greciei. Toate discutiile pe aceasta tema ma ingrijoreaza cateodata, a spus Angela Merkel, citata de Bloomberg. O noua reducere a datoriei ar veni dupa acordul convenit anul trecut cu investitorii care au acceptat sa-si asume o .

Angela Merkel: Este exclusa o noua stergere a datoriei Greciei

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca o noua stergere a datoriei Greciei este exclusa, intrucat autoritatile de la Atena au adoptat masuri suplimentare de austeritate. Am declarat in repetate r.

Angela Merkel a exclus o noua reducere a datoriei Greciei

Cancelarul german, Angela Merkel, a afirmat, vineri, ca toate tarile europene confruntate cu criza economica au inregistrat progrese, dar a exclus o noua reducere a datoriei Greciei, noteaza agentia EFE, citata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )