Libnet.ro
UNICEF

19:30

Angela Merkel: Germania trateaza egal tarile UE, inclusiv Grecia/ Alexis Tsipras: Discutiile au fost pozitive

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel: Germania trateaza egal tarile UE, inclusiv Grecia/ Alexis Tsipras: Discutiile au fost pozitive

Germania trateaza in mod egal toate tarile partenere din Uniunea Europeana, i-a transmis cancelarul german, Angela Merkel, premierului grec Alexis Tsipras, in cursul intrevederii de luni, liderul de la Atena calificand discutiile drept pozitive si pledand pentru un nou tip de relatie cu Berlinul. continuă pe Hotnews

intalnire intre Angela Merkel si Alexis Tsipras luni privind situatia din Grecia

Premierul grec Alexis Tsipras se va intalni, luni, cu cancelarul german Angela Merkel pentru a discuta despre situatia din Grecia. tena lucreaza intens, de vineri, pentru a realiza lista de reforme pe care premierul.

Alexis Tsipras se intalneste astazi cu Angela Merkel la Berlin

Premierul grec, Alexis Tsipras, va efectua astazi o vizita la Berlin pentru o prima intalnire cu Angela Merkel, cancelarul german, in care vor fi abordate subiecte precum relatiile tensionate dintre cele doua tari si situatia din Grecia, relateaza agentia EFE.

Avertismentul lui Tsipras pentru Angela Merkel

Greciei ii va fi imposibil sa achite sumele datorate creditorilor in urmatoarele saptamani, daca UE refuza sa ii acorde asistenta financiara pe termen scurt, a avertizat premierul grec Alexis Tsipras, intr-o scrisoare catre cancelarul german, Angela Merkel, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )