Libnet.ro
UNICEF

06:00

Angela Merkel, la Moscova: Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel, la Moscova: Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita

Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita, iar acordul de incetare a focului semnat la Minsk trebuie respectat, a anuntat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, intr-o vizita oficiala la Moscova, potrivit B1 TV. continuă pe România Liberă

Angela Merkel, in vizita la Moscova: Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita, iar acordul de incetare a focului semnat la Minsk trebuie respectat (VIDEO0

Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita, iar acordul de incetare a focului semnat la Minsk trebuie respectat, a anuntat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, intr-o vizita oficiala la.

Angela Merkel s-a intalnit cu Vladimir Putin la Moscova: Am discutat despre integritatea teritoriala a Ucrainei

Cancelarul german l-a vizitat astazi la Moscova pe liderul rus Vladimir Putin, desi ieri a refuzat sa ia parte la ceremoniile care marcau 70 de ani de la terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Angela Merkel a depus o coroana de flori la Mormantul Soldatului Necunoscut si apoi a avut o intrevedere cu Vladimir Putin.

Angela Merkel, la Moscova: Putin are influenta asupra separatistilor

Cancelarul german Angela Merkel a deplans, duminica, in cursul unei vizite la Moscova, lipsa unei incetari a focului in estul Ucrainei, afectat de un conflict intre separatistii prorusi si fortele proguvernamentale, relateaza Le Monde in editia electronica, citat de Mediafax.

Vizita controversata la Moscova a cancelarului german Angela Merkel

Vizita controversata la Moscova a cancelarului german Angela Merkel. La doar o zi de la parada de Ziua Victoriei, Vladimir Putin s-a intalnit cu Angela Merkel la Kremlin. Cei doi lideri au depus coroane de flori la.

Angela Merkel si Vladimir Putin se intalnesc astazi la Moscova

Cancelarul german Angela Merkel a sosit la Moscova, astazi, pentru a aduce un omagiu memoriei soldatilor sovietici ucisi in Al Doilea Razboi Mondial, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Vladimir Putin.

Angela Merkel a sosit la Moscova pentru discutii cu Vladimir Putin

Cancelarul german Angela Merkel a sosit la Moscova, duminica, pentru a aduce un omagiu memoriei soldatilor sovietici ucisi in Al Doilea Razboi Mondial, dupa ce a fost absenta la parada militara rusa organizata cu o zi in urma, transmite AFP.

Angela Merkel va avea, duminica, o intalnire cu Vladimir Putin

Cancelarul german Angela Merkel a sosit duminica la Moscova pentru a aduce un omagiu soldatilor sovietici ucisi in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dar si pentru o serie de discutii cu presedintele rus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )