Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel, la Moscova: Putin are influenta asupra separatistilor

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel, la Moscova: Putin are influenta asupra separatistilor

Cancelarul german Angela Merkel a deplans, duminica, in cursul unei vizite la Moscova, lipsa unei incetari a focului in estul Ucrainei, afectat de un conflict intre separatistii prorusi si fortele proguvernamentale, relateaza Le Monde in editia electronica, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Angela Merkel si Vladimir Putin se intalnesc astazi la Moscova

Cancelarul german Angela Merkel a sosit la Moscova, astazi, pentru a aduce un omagiu memoriei soldatilor sovietici ucisi in Al Doilea Razboi Mondial, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Vladimir Putin.

Angela Merkel, la Moscova: Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita

Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita, iar acordul de incetare a focului semnat la Minsk trebuie respectat, a anuntat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, intr-o vizita oficiala la Moscova, potrivit B1 TV.

Angela Merkel s-a intalnit cu Vladimir Putin la Moscova: Am discutat despre integritatea teritoriala a Ucrainei

Cancelarul german l-a vizitat astazi la Moscova pe liderul rus Vladimir Putin, desi ieri a refuzat sa ia parte la ceremoniile care marcau 70 de ani de la terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Angela Merkel a depus o coroana de flori la Mormantul Soldatului Necunoscut si apoi a avut o intrevedere cu Vladimir Putin.

Vizita controversata la Moscova a cancelarului german Angela Merkel

Vizita controversata la Moscova a cancelarului german Angela Merkel. La doar o zi de la parada de Ziua Victoriei, Vladimir Putin s-a intalnit cu Angela Merkel la Kremlin. Cei doi lideri au depus coroane de flori la.

Angela Merkel a sosit la Moscova pentru discutii cu Vladimir Putin

Cancelarul german Angela Merkel a sosit la Moscova, duminica, pentru a aduce un omagiu memoriei soldatilor sovietici ucisi in Al Doilea Razboi Mondial, dupa ce a fost absenta la parada militara rusa organizata cu o zi in urma, transmite AFP.

Angela Merkel va avea, duminica, o intalnire cu Vladimir Putin

Cancelarul german Angela Merkel a sosit duminica la Moscova pentru a aduce un omagiu soldatilor sovietici ucisi in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dar si pentru o serie de discutii cu presedintele rus.

Angela Merkel, in vizita la Moscova: Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita, iar acordul de incetare a focului semnat la Minsk trebuie respectat (VIDEO0

Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie restabilita, iar acordul de incetare a focului semnat la Minsk trebuie respectat, a anuntat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, intr-o vizita oficiala la.

Merkel si Putin au discutat despre criza din Ucraina si greselile trecutului

ACTUALIZARE 17:25 Cancelarul german Angela Merkel a discutat cu presedintele Vladimir Putin, la Moscova, despre criza din Ucraina si despre greselile trecutului care nu trebuie repetate, referindu-se la pierderile de vieti omenesti din timpul Celui de-a Al Doilea Razboi Mondial, transmite DPA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )