Libnet.ro
UNICEF

23:00

Angela Merkel, sceptica in privinta unui acord asupra bugetului european.

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel, sceptica in privinta unui acord asupra bugetului european.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, in cursul noptii de joi spre vineri, ca nu crede ca liderii europeni vor ajunge la un acord privind bugetul european 2014-2020, informeaza Mediafax. Cred ca vom avansa putin, insa ma indoiesc ca vom ajunge la un acord, a declarat Merkel parasind summitul care a fost suspendat pana vineri dupa-amiaza pentru a permite liderilor europeni sa examineze noua propunere facuta de presedintele Consiliului european, Herman Van Rompuy. Am spus deja . continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Un nou summit UE pe tema bugetului ar putea fi organizat la inceputul lui 2013.

Cancelarul german Angela Merkel a evocat miercuri posibilitatea organizarii unui nou summit la inceputul lui 2013, in scopul de a ajunge la un acord asupra bugetului european pentru 2014 - 2020, in cazul unui esec in aceasta saptamana, relateaza AFP, citat de Mediafax. Nu stiu daca putem ajunge maine la un acord definitiv. Dorim acest lucru. Putem si poimaine. Daca va fi necesar, va trebui sa ne vedem din nou la inceputul anului viitor, a declarat Angela Merkel adresandu-se .

Angela Merkel: Un nou summit UE pe tema bugetului ar putea fi organizat la inceputul lui 2013

Cancelarul german Angela Merkel a evocat miercuri posibilitatea organizarii unui nou summit la inceputul lui 2013, in scopul de a ajunge la un acord asupra bugetului european pentru 2014 - 2020, in cazul unui esec.

Angela Merkel se declara multumita de atmosfera de la summitul UE.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat multumita in legatura cu discutiile din cadrul summitului UE, justificand suspendarea lucrarilor prin necesitatea de a exista mai mult timp pentru ajungerea la un acord la inceputul anului, informneaza AFP, potrivit Mediafax. Sunt multumita de modul in care s-au derulat discutiile, a spus Merkel, apreciind ca este posibil sa se ajunga la un acord la inceputul anului viitor. Atmosfera a fost foarte amicala si constructiva, in pofida .

Angela Merkel, despre summitul UE: Nu exista niciun motiv sa scoatem acordul cu forcepsul

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat vineri, dupa discutiile din cadrul summitului UE, ca este multumita, apreciind ca este nevoie de mai mult timp pentru a se ajunge la un acord. Sunt multumita.

Angela Merkel: Banii europeni, singurul mijloc de a face investitii

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ieri, in Bundestag, ca multe tari din Uniunea Europeana au nevoie de bani europeni, care reprezinta pentru ele singurul mijloc de a face investitii, relateaza sursele de presa.

Cipru a incheiat un acord asupra unui ajutor financiar cu UE, BCE si FMI.

Oficialii Ciprului au ajuns, joi, la un acord asupra ajutorului financiar de care are nevoie statul cu UE, BCE si FMI, informeaza b1. ro O concluzie pozitiva a negocierilor intre creditori si guvern a fost atinsa catre ora 20:00 20:00, ora Romaniei), a precizat agentia la cateva ore dupa anuntul facut de presedintele cipriot Demetris Christoffias cu privire la un acord foarte apropiat. Aceasta este si prima ocazie cu care se vehiculeaza o cifra privind acest ajutor financiar. Potrivit .

Cipru a incheiat un acord asupra unui ajutor financiar cu troica UE-BCE-FMI

Cipru a incheiat, joi, un acord asupra unui ajutor financiar din partea UE, BCE si FMI, a anunta agentia nationala cipriota CNA, informeaza AFP. O concluzie pozitiva a negocierilor intre.

Cipru a incheiat un acord asupra unui ajutor financiar cu UE, BCE si FMI pentru aproximativ 17 miliarde de euro

Oficialii Ciprului au ajuns, joi, la un acord asupra ajutorului financiar de care are nevoie statul cu UE,BCEsiFMI. O concluzie pozitiva a negocierilor intre creditori si guvern a fost atinsa ca.

Cipru a incheiat un acord asupra unui ajutor financiar cu UE, BCE si FMI pentru aproximativ 17 miliarde de euro

Oficialii Ciprului au ajuns, joi, la un acord asupra ajutorului financiar de care are nevoie statul cu UE,BCEsiFMI. O concluzie pozitiva a negocierilor intre creditori si guvern a fost atinsa ca.

Angela Merkel nu crede ca se va ajunge la un acord asupra bugetului multianual al UE

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, in noaptea de joi spre vineri, ca se indoieste ca liderii europeni vor ajunge la un acord asupra bugetului UE pentru perioada 2014-2020, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )