Libnet.ro
UNICEF

19:00

Angela Merkel, despre summitul UE: Nu exista niciun motiv sa scoatem acordul cu forcepsul

B1 B1,
Angela Merkel, despre summitul UE: Nu exista niciun motiv sa scoatem acordul cu forcepsul

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat vineri, dupa discutiile din cadrul summitului UE, ca este multumita, apreciind ca este nevoie de mai mult timp pentru a se ajunge la un acord. Sunt multumita. continuă pe B1

Merkel, multumita de atmosfera de la summitul UE: Nu exista niciun motiv sa scoatem acordul cu forcepsul

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat multumita in legatura cu discutiile din cadrul summitului UE, justificand suspendarea lucrarilor prin necesitatea de a exista mai mult timp pentru ajungerea la.

Merkel, despre bugetul UE: Toata lumea trebuie sa faca un compromis

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi ca toata lumea va trebui, fara indoiala, sa faca un compromis in negocierile pentru bugetul multianual al Uniunii Europene si nu a exclus ca un nou summit sa fie.

David Cameron despre summitul UE: Marea Britanie nu a fost singura impotriva tuturor

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a negat ca propunerea de a reduce bugetul comunitar, facuta la summitul UE ar fi izolat Marea Britanie de restul statelor membre UE. Marea Britanie nu a fost.

Summitul liderilor europeni, in impas. Angela Merkel despre buget: Ma indoiesc ca vom ajunge la un acord

Reuniunea la nivel inalt pe tema bugetului Uniunii Europene pe anii 2014 - 2020, a fost suspendata dupa doar o ora si jumatate, pentru ca participantii sa studieze un nou proiect de buget. Negocierile nu au,.

Angela Merkel se declara multumita de atmosfera de la summitul UE.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat multumita in legatura cu discutiile din cadrul summitului UE, justificand suspendarea lucrarilor prin necesitatea de a exista mai mult timp pentru ajungerea la un acord la inceputul anului, informneaza AFP, potrivit Mediafax. Sunt multumita de modul in care s-au derulat discutiile, a spus Merkel, apreciind ca este posibil sa se ajunga la un acord la inceputul anului viitor. Atmosfera a fost foarte amicala si constructiva, in pofida .

Angela Merkel, sceptica in privinta unui acord asupra bugetului european.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, in cursul noptii de joi spre vineri, ca nu crede ca liderii europeni vor ajunge la un acord privind bugetul european 2014-2020, informeaza Mediafax. Cred ca vom avansa putin, insa ma indoiesc ca vom ajunge la un acord, a declarat Merkel parasind summitul care a fost suspendat pana vineri dupa-amiaza pentru a permite liderilor europeni sa examineze noua propunere facuta de presedintele Consiliului european, Herman Van Rompuy. Am spus deja .

Angela Merkel: Un nou summit UE pe tema bugetului ar putea fi organizat la inceputul lui 2013.

Cancelarul german Angela Merkel a evocat miercuri posibilitatea organizarii unui nou summit la inceputul lui 2013, in scopul de a ajunge la un acord asupra bugetului european pentru 2014 - 2020, in cazul unui esec in aceasta saptamana, relateaza AFP, citat de Mediafax. Nu stiu daca putem ajunge maine la un acord definitiv. Dorim acest lucru. Putem si poimaine. Daca va fi necesar, va trebui sa ne vedem din nou la inceputul anului viitor, a declarat Angela Merkel adresandu-se .

Angela Merkel: Un nou summit UE pe tema bugetului ar putea fi organizat la inceputul lui 2013

Cancelarul german Angela Merkel a evocat miercuri posibilitatea organizarii unui nou summit la inceputul lui 2013, in scopul de a ajunge la un acord asupra bugetului european pentru 2014 - 2020, in cazul unui esec.

Angela Merkel: Banii europeni, singurul mijloc de a face investitii

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ieri, in Bundestag, ca multe tari din Uniunea Europeana au nevoie de bani europeni, care reprezinta pentru ele singurul mijloc de a face investitii, relateaza sursele de presa.

David Cameron respinge ideea ca Marea Britanie ar fi fost izolata la summitul UE.

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a respins vineri ideea potrivit careia tara lui s-ar afla in izolare pentru ca, la summitul UE, a cerut reducerea bugetului comunitar, informeaza AFP, citat de Mediafax. Marea Britanie nu a fost singura impotriva tuturor, a spus David Cameron. Proiectul prezentat pur si simplu nu era suficient de bun. Nu era suficient de bun pentru Marea Britanie, dar nici pentru Germania, Suedia, Olanda, Finlanda si Danemarca, a spus el. Summitul Consiliului .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )