Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mircea Diaconu are semnaturile necesare pentru a candida. Deja numaram cu 1 in fata

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu are semnaturile necesare pentru a candida. Deja numaram cu 1 in fata

Mircea Diaconu a adunat semnaturile necesare pentru a-si putea depune candidatura la europarlamentare. Nu am idee cate semnaturi s-au strans, dar au iesit. Deja numaram cu 1 in fata, a declarat maestrul. continuă pe Antena3

ANI: Mircea Diaconu nu indeplineste conditiile pentru a participa la europarlamentare

Mircea Diaconu nu indeplineste conditiile legale de validare a candidaturii sale pentru Parlamentul European, se arata intr-o informare trimisa de Agentia Nationala de Integritate ANI), miercuri, Biroului.

Mircea Diaconu are cele 100.000 de semnaturi pentru a candida: Cine are urechi de auzit, sa auda!

Actorul Mircea Diaconu, demisionar din PNL, a anuntat astazi ca a reusit sa stranga cele 100. 000 de semnaturi necesare pentru validarea candidaturii sale de catre Biroul Electoral Central BEC), unde va merge in cursul serii pentru a se inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare.

Mircea Diaconu are cele 100.000 de semnaturi pentru a candida: Cine are urechi de auzit sa auda!

Actorul Mircea Diaconu, demisionar din PNL, a anuntat astazi ca a reusit sa stranga cele 100. 000 de semnaturi necesare pentru validarea candidaturii sale de catre Biroul Electoral Central BEC), unde va merge in cursul serii pentru a se inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare.

Mircea Diaconu: Vreau sa ajung la o procedura rapida sa vad daca sunt un monstru si trebuie sa mi se taie drepturile civile in tara asta

Mircea Diaconu mai are la dispozitie doua zile pentru a strange semnaturile necesare pentru a se inscrie in cursa pentru europarlamentare. Mircea Diaconu are nevoie de o suta de mii de semnaturi, dar a fost placu.

Felix Rache il sprijina pe Mircea Diaconu: Actorul care a avut buletin de Bucuresti, merita sa aiba si buletin de vot de Bruxelles

Mircea Diaconu mai are la dispozitie doua zile pentru a strange semnaturile necesare pentru a se inscrie in cursa pentru europarlamentare. Mircea Diaconu are nevoie de o suta de mii de semnaturi, dar a fost.

Victor Ponta: Nu ma supar daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD pentru Parlamentul European

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu s-ar supara daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD la alegerile europarlamentare, precizand ca prezenta lui Mircea Diaconu in Parlamentul European ar fi un castig.

Victor Ponta: Sunt sanse de 51% ca Oprescu sau Tariceanu sa fie presedinti, Isarescu vrea alt mandat la BNR/ Daca Mircea Diaconu va lua si voturi de la PSD pentru PE, nu ma supar, avem destule

Sansele ca Romania sa aiba, prin Sorin Oprescu sau Calin Popescu Tariceanu, un presedinte de genul celui dorit anterior de USL, un arbitru nepartizan, sunt de 51%, iar lista de candidati este tot mai scurta, deoarece Mugur Isarescu isi doreste un nou mandat la BNR, a spus premierul Victor Ponta duminica seara, la Antena 3.

ANI explica BEC de ce nu poate candida Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu nu indeplineste conditiile legale de validare a candidaturii sale pentru Parlamentul European, se arata intr-o informare trimisa de Agentia Nationala de Integritate ANI), ieri, Biroului Electoral Central BEC). Documentul trimis de ANI catre BEC arata ca Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai pentru ca a fost declarat incompatibil in 2012 si are interdictie la ocuparea unor functii publice pana in 2015. Precizarile ANI au fost facute in .

Mircea Diaconu: Am senzatia ca diseara vor fi 100.000 de semnaturi. Le sunt dator cu 5 lei oamenilor

Actorul Mircea Diaconu crede ca va obtine numarul necesar de semnaturi pentru a candida la alegerile europarlamentare. Fostul liberal a strans 85. 000 de semnaturi si mai are la dispozitie o zi pentru a aduna restul de 15. 000 de semnaturi.

ANI catre BEC: Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare.

Agentia Nationala de Integritate a informat Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2014 cu privire la faptul ca domnul Mircea DIACONU nu indeplineste conditiile legale pentru validarea candidaturii acestuia pentru Parlamentul European. Printr-o informare adresata astazi conducerii B. , Agentia Nationala de Integritate prezinta o serie de clarificari cu privire la informatiile vehiculate in spatiul public in ultima perioada, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )