Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European.

România Liberă România Liberă,
ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European.

Agentia Nationala de Integritate ANI) a dat publicitatii un raspuns cu privire la o eventuala candidatura a vicepresedintelui PNL Mircea Diaconu pentru Parlamentul European PE). In raspunsul agentiei se arata ca fostul prlamentar si ministru al Culturii nu poate candida, din cauza ca a fost gasit incompatibil printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Mai jos, comunicatul ANI: Avand in vedere informatiile aparute recent in mass-media, potrivit carora Mircea DIACONU, . continuă pe România Liberă

VIDEO. ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European.

Agentia Nationala de Integritate ANI) a dat publicitatii un raspuns cu privire la o eventuala candidatura a vicepresedintelui PNL Mircea Diaconu pentru Parlamentul European PE). In raspunsul agentiei se arata ca fostul prlamentar si ministru al Culturii nu poate candida, din cauza ca a fost gasit incompatibil printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Citeste si: Mircea Diaconu va fi cercetat de ANI pentru abuz in serviciu la Teatrul Nottara Documentul mai arata ca decizia .

Mircea Diaconu, pe lista PNL pentru Parlamentul European, alaturi de actuali europarlamentari

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, la finalul reuniunii conducerii partidului lista PNL pentru alegerile europene, care cuprinde actualii europarlamentari cu exceptia lui Ovidiu Silaghi,.

ANI: Liberalul Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare, fiind incompatibil pana in 2015

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu nu va putea candida la alegerile europarlamentare din 25 mai, a anuntat Agentia Nationala de Integritate, justificand ca nu va putea candida la functii publice pana in 2015.

Conflict PNL-ANI. Liberalii il vor pe Mircea Diaconu europarlamentar. Inspectorii de integritate sustin ca actorul nu poate candida

Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare, in urma sentintei de incompatibilitate. Asa au anuntat inspectorii de integritate care au explicat ca, in urma acestei sentinte, Mircea Diaconu nu poate ocupa pana in anul 2015 o functie publica. in replica, liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat ca in situatia invalidarii candidaturii lui Mircea Diaconu pentru europarlamentare PNL va respecta aceasta decizie.

BEC nu il poate lamuri pe Mircea Diaconu cu privire la o posibila candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu nu a primit un raspuns din partea BirouluiElectoralCentral privind o posibila candidatura la alegerile europarlamentare dupa ce iCCJ a constatat incompatibilitatea sa in 2012. Diaconu a.

Parlamentul European a aprobat Cerul Unic European. Ce avantaje au turistii?

Parlamentul European a aprobat, in prima lectura, propunerea legislativa de simplificare a gestionarii traficului aerian pentru a face liniile aeriene europene mai competitive, pentru a reduce durata zborurilor si pretul biletelor si pentru a reduce.

Parlamentul European: Cresc amenzile aplicate companiilor pentru neprotejarea datelor cu ...

Deputatii europeni au intarit siguranta datelor personale ale cetatenilor UE transferate catre state non-UE, prin reforma legislatiei UE privind protectia datelor, votata miercuri. Noile reguli vor conferi persoanelor mai mult control asupra datelor lor personale si vor facilita activitatea transfrontaliera a companiilor, aceleasi reguli aplicandu-se in toate statele membre. Parlamentul European PE) a crescut amenzile pentru firmele care incalca regulile, la 100 milioane de euro sau 5% din .

Parlamentul European respinge un raport privind egalitatea dintre barbati si femei

Parlamentul European a respins marti un raport care viza egalitatea dintre barbati si femei sub aspectul remuneratiei egale la munca egala, interzicerea demisiilor fortate in cazul gravidelor, precum si lupta.

Egalitatea dintre barbati si femei. Esec in Parlamentul European. Un regres incredibil, dupa Ziua Femeii

Parlamentul European a respins marti un raport care viza egalitatea dintre barbati si femei sub aspectul remuneratiei egale la munca egala, interzicerea demisiilor fortate in cazul gravidelor, precum si lupta impotriva stereotipurilor sexiste.

Pe cine trimite Romania in Parlamentul European?.

Intr-un articol publicat ieri in EUobserver, doi jurnalisti de la Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie incearca sa faca o radiografie a clasei politice romanesti, trec in revista scandalurile in care au fost implicati europarlamentarii romani in ultimii cinci ani si sustin ca nepotismul, clientelismul si coruptia practicate de partidele romanesti vor contribui la un grad redus de participare. Chiar daca nu ofera vreo dovada a legaturii dintre rata de participare si coruptie, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )