Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Diaconu, pe lista PNL pentru Parlamentul European, alaturi de actuali europarlamentari

B1 B1,
Mircea Diaconu, pe lista PNL pentru Parlamentul European, alaturi de actuali europarlamentari

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, la finalul reuniunii conducerii partidului lista PNL pentru alegerile europene, care cuprinde actualii europarlamentari cu exceptia lui Ovidiu Silaghi,. continuă pe B1

BEC nu il poate lamuri pe Mircea Diaconu cu privire la o posibila candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu nu a primit un raspuns din partea BirouluiElectoralCentral privind o posibila candidatura la alegerile europarlamentare dupa ce iCCJ a constatat incompatibilitatea sa in 2012. Diaconu a.

PNL va vota astazi lista cu candidatii pentru PE

Lista candidatilor PNL la alegerile pentru Parlamentul European va fi votata astazi de Biroul Politic National al PNL, care a fost convocat incepand cu ora 16,00, la Palatul Parlamentului.

Parlamentul European adopta reguli mai stricte impotriva spalarii banilor

Proprietarii companiilor si fondurilor de investitii vor fi listati in registre publice in statele membre, conform propunerii legislative pentru combaterea spalarii banilor adoptate marti, la Strasbourg, de .

Pe cine trimite Romania in Parlamentul European?.

Intr-un articol publicat ieri in EUobserver, doi jurnalisti de la Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie incearca sa faca o radiografie a clasei politice romanesti, trec in revista scandalurile in care au fost implicati europarlamentarii romani in ultimii cinci ani si sustin ca nepotismul, clientelismul si coruptia practicate de partidele romanesti vor contribui la un grad redus de participare. Chiar daca nu ofera vreo dovada a legaturii dintre rata de participare si coruptie, .

CiCi, de la Sistem, vrea sa treaca de la Senat la Parlamentul European

Cu ocazia primei conferintei de presa organizata de catre Partidul Miscarea Populara, filiala Maramures, senatorul Ciprian Rogojan a anuntat ca va fi candidatul acestei formatiuni politice pentru alegerile europarlamentare. Acesta a recunoscut ca decizia nu-i apartine si a fost luata, nu in functie de performante, ci de notorietate.

Marius Obreja, propunerea PNL pentru sefia Senatului

Senatorul PNL Marius Obreja este propunerea Partidului National Liberal pentru functie de presedinte al Senatului, a anuntat luni liderul senatorilor liberali Puiu Hasotti. Totodata, grupul PNL il va propune pe Obreja pentru postul de vicepresedinte al biroului permanent al Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )