Libnet.ro
UNICEF

10:30

ANI a solicitat din nou Parlamentului revocarea din functii a senatorului Mora Akos si deputatului Stoica Stefan Bucur

România Liberă România Liberă,
ANI a solicitat din nou Parlamentului revocarea din functii a senatorului Mora Akos si deputatului Stoica Stefan Bucur

Agentia Nationala de Integritate a solicitat din nou Senatului Romaniei si Camerei Deputatilor, revocarea din functii a senatorului Mora Akos Daniel si a deputatului Stoica Stefan Bucur. Prima solicitare a fost facuta in urma cu noua luni. continuă pe România Liberă

Teo Trandafir ajunge din nou la operatie!

Teo Trandafir va fi nevoita sa se opereze din nou. Dupa mai multe interventii la pancreas, care i-au salvat viata, in urma cu trei ani, si una de micsorare a stomacului, vedeta de televiziune va ajunge din nou pe masa chirurgului. Iata motivul.

Angajatii Institutului Cantacuzino, din nou in strada. Oamenii spun ca situatia institutului este in colaps

Angajatii de la Institutul Cantacuzino vor iesi din nou in strada. Oamenii vor protesta pentru a doua zi consecutiv, nemultumiti ca nu si-au primit la timp salariile. in plus, cer rezolvarea situatiei.

Nicolescu: Gazprom ne va reduce, din nou, livrarile de gaze

Gazprom a notificat din nou autoritatile romane ca va reduce cu 10%, de astazi pana maine, livrarile de gaze catre tara noastra, a anuntat, ieri, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Anders Fogh Rasmussen: O Scotie independenta trebuie sa adere din nou la NATO

Daca Scotia va deveni independenta in urma referendumului de joi, 18 septembrie, va trebui sa treaca din nou printr-un proces de adeziune la NATO inainte de a deveni membru, a declarat luni secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, scrie AFP.

RUSIA asteapta IARNA. A fost redus din nou volumul de gaze catre Romania. Care este de fapt planul lui Vladimir Putin pentru a linisti Europa

UPDATE: Rusia a redus din nou astazi volumul de gaze catre Romania. Ministrul Energiei a declarat ca nu exista riscuri pentru populatieVladimir Putin are un plan foarte bine pus la punct. Tacerea sa aparenta.

Actorul Pierce Brosnan, din nou in rol de spion

Actorul Pierce Brosnan, cunoscut pentru interpretarea personajului James Bond, va juca din nou rolul unui spion in lungmetrajul Nume de cod: Spionul de Noiembrie The November Man).

ANI someaza Parlamentul sa retraga mandatele senatorului Mora Akos si deputatului Stoica Stefan Bucur

Agentia Nationala de Integritate a solicitat din nou Senatului Romaniei si Camerei Deputatilor, revocarea din functii a senatorului Mora Akos Daniel si a deputatului Stoica Stefan Bucur. Prima solicitare a fost facuta in urma cu noua luni.

Senatorii au adoptat din nou proiectul prin care medicii ies din categoria functionarilor publici

Senatorii au decis, miercuri, inca o data, ca medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, ei respingand, in acest sens, cererea de reexaminare prin care presedintele Traian Basescu a solicitat Parlamentului sa revina asupra acestei decizii, informeaza Mediafax.

Ovidiu Miculescu (SRR), din nou declarat incompatibil de catre ANI

Presedintele-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), Ovidiu Miculescu, a fost declarat astazi incompatibil intr-un nou dosar cercetat de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), informeaza Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind.

Singura din nou! Sarah Harding s-a despartit de iubit

Sfarsit de iubire pentru Sarah Harding. Cantareata britanica s-a despartit de iubitul ei, producatorul muzical, Mark Foster, dupa o relatie de doi ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )