Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teo Trandafir ajunge din nou la operatie!

ADPM ADPM,
Teo Trandafir ajunge din nou la operatie!

Teo Trandafir va fi nevoita sa se opereze din nou. Dupa mai multe interventii la pancreas, care i-au salvat viata, in urma cu trei ani, si una de micsorare a stomacului, vedeta de televiziune va ajunge din nou pe masa chirurgului. Iata motivul. continuă pe ADPM

Angajatii Institutului Cantacuzino, din nou in strada. Oamenii spun ca situatia institutului este in colaps

Angajatii de la Institutul Cantacuzino vor iesi din nou in strada. Oamenii vor protesta pentru a doua zi consecutiv, nemultumiti ca nu si-au primit la timp salariile. in plus, cer rezolvarea situatiei.

Nicolescu: Gazprom ne va reduce, din nou, livrarile de gaze

Gazprom a notificat din nou autoritatile romane ca va reduce cu 10%, de astazi pana maine, livrarile de gaze catre tara noastra, a anuntat, ieri, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Anders Fogh Rasmussen: O Scotie independenta trebuie sa adere din nou la NATO

Daca Scotia va deveni independenta in urma referendumului de joi, 18 septembrie, va trebui sa treaca din nou printr-un proces de adeziune la NATO inainte de a deveni membru, a declarat luni secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, scrie AFP.

RUSIA asteapta IARNA. A fost redus din nou volumul de gaze catre Romania. Care este de fapt planul lui Vladimir Putin pentru a linisti Europa

UPDATE: Rusia a redus din nou astazi volumul de gaze catre Romania. Ministrul Energiei a declarat ca nu exista riscuri pentru populatieVladimir Putin are un plan foarte bine pus la punct. Tacerea sa aparenta.

Actorul Pierce Brosnan, din nou in rol de spion

Actorul Pierce Brosnan, cunoscut pentru interpretarea personajului James Bond, va juca din nou rolul unui spion in lungmetrajul Nume de cod: Spionul de Noiembrie The November Man).

Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata din nou, la 42 de ani!

Rugaciunile i-au fost ascultate. Gabriela Vranceanu Firea, in varsta de 42 de ani, este din nou insarcinata. Anuntul a fost facut de sotul ei, Florentin Pandele. Cei doi mai au un baietel in varsta de 2 ani si patru luni.

Rasmussen: O Scotie independenta este necesar sa adere din nou la NATO

Scotia, in cazul in care devine un stat independent, urmeaza sa parcurga un nou proces de aderare la NATO pentru a deveni membru, a declarat luni secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice Anders Fogh .

Copilotul care a supravietuit tragediei aviatice din Apuseni, operat din nou

Drama in familia copilotului Razvan Petrescu, cel care a supravietuit tragediei aviatice din Muntii Apuseni. Dupa ce a depasit cu greu socul produs de accident si ranile provocate, acesta a ajuns din nou in.

Inundatiile lovesc din nou Serbia si Croatia

Inundatiile provocate de ploi diluviene au provocat moartea unei persoane in Serbia, la 4 luni dupa ce alte 80 de persoane si-au pierdut viata din acelasi motiv. Si de aceasta data este afectata si Croatia.

Caru' cu vedete: Cum aratau vedetele inainte de operatiile estetice?; Lavinia si Stefan Banica jr si-au facut planuri in mare secret: Se casatoresc in strainatate; Gabriela Firea, gravida din nou. Ce spune vedeta despre sarcina

Te topesti! Uite ce declaratie de dragoste superba i-a facut Antonia lui Alex! Antonia si Alex Velea se iubesc la nebunie, iar in curand vor deveni parinti. Mai tii minte sarutul dintre Britney Spears si Madonna din 2003? Loredana Groza si Inna i-au lasat pe toti cu gura cascata la RMA!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )