Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANM: in Capitala va ploua abundent si va fi vant puternic pana joi dimineata. Sambata se vor inregistra -2 grade Celsius, iar temperaturile vor fi cu 10 grade mai mici decat de obicei

România Liberă România Liberă,
ANM: in Capitala va ploua abundent si va fi vant puternic pana joi dimineata. Sambata se vor inregistra -2 grade Celsius, iar temperaturile vor fi cu 10 grade mai mici decat de obicei

Capitala va fi sub avertizare cod galben de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, cand va ploua abundent si vantul va atinge la rafala viteze de 55 de kilometri pe ora. Temperatura maxima va fi de 7 grade joi si 8-9 grade vineri, iar sambata dimineata vor fi intre -2 si 0 grade, a declarat meteorologul Gabriela Bancila, la comandamentul de la Primaria Bucuresti. continuă pe România Liberă

Bucurestiul, sub atentionare cod galben de ploi. Va ploua abundent

Bucurestiul se va afla sub o atentionare de cod galben de ploi abundente, foarte probabil incepand cu ora 16. 00, pana joi dimineata, in jurul orei 9. 00, a anuntat Gabriela.

Vesti proaste pentru bucuresteni. Vin ploi si vant puternic. Minimele coboara sub pragul de inghet

Vesti proaste pentru bucuresteni. Vin ploi si vant puternic, iar peste noapte temperaturile vor scadea sub 0 grade. Anuntul a fost facut de meteorologul Gabriela Bancila, la Comandamentul de Iarna.

Cod galben de vant puternic in cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare cod galben privind intensificari ale vantului in cinci judete. Atentionarea cod galben este in vigoare pana la ora 12.

Cod galben de vant puternic in cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare cod galben privind intensificari ale vantului in cinci judete. Atentionarea cod galben este in vigoare pana la.

Avertizari de ploi, vant puternic si vreme rece, incepand de duminica seara: care sunt regiunile vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis o atentionare de ploi, intensificari ale vantului si vreme rece in sudul si sud-estul tarii, de duminica seara pana marti dimineata.

Sfaturi pentru soferi pe vreme rea. Cum circuli cand ploua torential si bate puternic vantul, cum sa eviti deraparea

Avand in vedere ca pe numeroase artere rutiere importante din tara traficul auto se desfasoara in conditii nefavorabile, precipitatii si vant puternic, politistii ii sfatuiesc pe soferi sa manifeste prudenta sporita la volan, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte, sa adapteze viteza si sa evite efectuarea unor manevre riscante in trafic.

Judetul Vaslui, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si vant puternic

Vremea se va raci accentuat in judetul Vaslui in urmatoarele 24 de ore. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu care cuprinde si judetul Vaslui. De joi seara si pana vineri sunt asteptate precipitatii abundente in special sub forma de ninsoare.

Avertizare de vreme rea: vant puternic, ploi si frig accentuat pana marti

Vremea rea continua in urmatoarele zile. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de vreme rece, ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului pentru sudul si sud-estul tarii, valabila pana marti dimineata.

Vant puternic la Marea Neagra: porturi inchise si decoratiuni pascale daramate

A doua zi de Pasti, vantul puternic a inchis porturile de la Marea Neagra si a daramat decoratiunile pascale din municipiul Constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )