Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vesti proaste pentru bucuresteni. Vin ploi si vant puternic. Minimele coboara sub pragul de inghet

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru bucuresteni. Vin ploi si vant puternic. Minimele coboara sub pragul de inghet

Vesti proaste pentru bucuresteni. Vin ploi si vant puternic, iar peste noapte temperaturile vor scadea sub 0 grade. Anuntul a fost facut de meteorologul Gabriela Bancila, la Comandamentul de Iarna. continuă pe Antena3

Avertizari de ploi, vant puternic si vreme rece, incepand de duminica seara: care sunt regiunile vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis o atentionare de ploi, intensificari ale vantului si vreme rece in sudul si sud-estul tarii, de duminica seara pana marti dimineata.

Iarna se intoarce: Temperaturile vor scadea brusc, pana la limita inghetului. Vesti proaste vin si din partea hidrologilor(VIDEO)

Miercuri dimineata, la ora 9 a intrat in vigoare un cod portocaliu de ninsori pentru 15 judete din Romania. Totodata, meteorologii au instituit un cod galben de ploi si vant pentru restul tarii. Te.

Avertizare de vreme rea: vant puternic, ploi si frig accentuat pana marti

Vremea rea continua in urmatoarele zile. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de vreme rece, ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului pentru sudul si sud-estul tarii, valabila pana marti dimineata.

Informare meteo de ploi, vant si vreme rece

Vremea se va raci incepand de duminica seara, incepand cu ora zece, urmand a se inregistra ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului, potrivit unei informari meteo valabila pana marti, 18 aprilie, ora 10.

Vant puternic la Marea Neagra: porturi inchise si decoratiuni pascale daramate

A doua zi de Pasti, vantul puternic a inchis porturile de la Marea Neagra si a daramat decoratiunile pascale din municipiul Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )