Libnet.ro
UNICEF

01:06

Avertizare de vreme rea: vant puternic, ploi si frig accentuat pana marti

Adevărul Adevărul,
Avertizare de vreme rea: vant puternic, ploi si frig accentuat pana marti

Vremea rea continua in urmatoarele zile. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de vreme rece, ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului pentru sudul si sud-estul tarii, valabila pana marti dimineata. continuă pe Adevărul

Sfaturi pentru soferi pe vreme rea. Cum circuli cand ploua torential si bate puternic vantul, cum sa eviti deraparea

Avand in vedere ca pe numeroase artere rutiere importante din tara traficul auto se desfasoara in conditii nefavorabile, precipitatii si vant puternic, politistii ii sfatuiesc pe soferi sa manifeste prudenta sporita la volan, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte, sa adapteze viteza si sa evite efectuarea unor manevre riscante in trafic.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare nowcasting cod galben de vant puternic, valabila in judete din zona Olteniei, pe durata urmatoarelor ore. Potrivit.

Avertizari de ploi, vant puternic si vreme rece, incepand de duminica seara: care sunt regiunile vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis o atentionare de ploi, intensificari ale vantului si vreme rece in sudul si sud-estul tarii, de duminica seara pana marti dimineata.

Alerta meteo de ploi si vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o informare meteorologica de ploi moderate cantitativ, intensificari ale vantului si vreme rece, valabila de duminica de la ora 22. 00 pana.

Vant puternic la Marea Neagra: porturi inchise si decoratiuni pascale daramate

A doua zi de Pasti, vantul puternic a inchis porturile de la Marea Neagra si a daramat decoratiunile pascale din municipiul Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )