Libnet.ro
UNICEF

19:00

ANM: Cod Galben de ceata pentru Bucuresti si in alte 14 judete, in urmatoarele ore

Hotnews Hotnews,
 ANM: Cod Galben de ceata pentru Bucuresti si in alte 14 judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, miercuri, mai multe atentionari Cod Galben de ceata pentru Bucuresti si alte 14 judete, dar si pentru drumurile nationale si europene din zona, valabile pana cel tarziu la ora 11,00, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

COD GALBEN: Ceata in Bucuresti si opt judete

Meteorologii au emis un avertisment de Cod galben pentru ceata in Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Dolj si Olt. Avertizarea este valabila pana duminica dimineata, la ora 9.

Atentionare nowcasting de ceata pentru Bucuresti si judetele Arges, Dambovita si Prahova, pana la ora 24,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri seara o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru Bucuresti si sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv drumurile nationale si europene aferente, valabila pana la ora 24,00, potrivit Agerpres.

Cod galben de ceata in aproape jumatate de tara, inclusiv in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata pentru Bucuresti si pentru 15 judete, dar si pentru autostrazile, drumurile nationale si europene din zona, valabile miercuri dimineata.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata pentru Bucuresti si pentru mai multe judete, dar si pentru autostrazile, drumurile nationale si europene din zona, valabile miercuri dimineata.

METEO. Cod galben de ceata in judetul Olt

Judetul Olt se afla sub avertizare Cod galben de ceata, potrivit Admninistratiei Nationale de Meteorologie ANM). De dimineata, alte sase judete dar si municipiul Bucuresti s-au aflat sub avertizare Cod galben de ceata.

METEO Cod galben de ceata in judetul Olt

Judetul Olt se afla sub avertizare Cod galben de ceata, potrivit Admninistratiei Nationale de Meteorologie ANM). De dimineata, alte sase judete dar si municipiul Bucuresti s-au aflat sub avertizare Cod galben de ceata.

Cod galben de ceata in Bucuresti si opt judete

Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Dolj si Olt se afla duminica dimineata, pana la ora 9. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unei atentionari a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Vizibilitatea, redusa pe mai multe drumuri nationale si europene

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata in 12 judete din Muntenia si Transilvania

Meteorologii au emis, marti, mai multe atentionari Cod Galben de ceata pentru 12 judete din Muntenia si Transilvania precum si drumurile nationale si europene din zona, valabile pana la ora 11. 00, informeaza Agerpres.

Atentionare COD GALBEN de ceata in sapte judete. Vizibilitate redusa pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti

Judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Valcea si Olt sunt partial sub atentionare de COD GALBEN DE CEATA, iar pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti vizibilitatea este pe alocuri redusa la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )