Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cod galben de ceata in Bucuresti si opt judete

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata in Bucuresti si opt judete

Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Dolj si Olt se afla duminica dimineata, pana la ora 9. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unei atentionari a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe Hotnews

COD GALBEN: Ceata in Bucuresti si opt judete

Meteorologii au emis un avertisment de Cod galben pentru ceata in Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Dolj si Olt. Avertizarea este valabila pana duminica dimineata, la ora 9.

Cod galben de ceata in Capitala si opt judete

Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Dolj si Olt se afla duminica dimineata, pana la ora 09:00, sub cod galben de ceata, potrivit unei atentionari nowcasting emise de.

ANM: Judetele Timis, Gorj si Valcea, sub cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete ale tarii. Meteorologii avertizeaza ca vizibilitatea poate scadea chiar si sub 50 de metri in unele zone ale tarii.

METEO. Cod galben de ceata in judetul Olt

Judetul Olt se afla sub avertizare Cod galben de ceata, potrivit Admninistratiei Nationale de Meteorologie ANM). De dimineata, alte sase judete dar si municipiul Bucuresti s-au aflat sub avertizare Cod galben de ceata.

METEO Cod galben de ceata in judetul Olt

Judetul Olt se afla sub avertizare Cod galben de ceata, potrivit Admninistratiei Nationale de Meteorologie ANM). De dimineata, alte sase judete dar si municipiul Bucuresti s-au aflat sub avertizare Cod galben de ceata.

UPDATE Judetele Ialomita si Calarasi au fost sub Cod galben de ceata. Cum va fi vremea joi si vineri

Judetele Calarasi si Ialomita au fost in aceasta dimineata sub Cod galben de ceata, vizibilitatea in unele zone fiind redusa sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca de astazi vremea se va mai incalzi, temperaturile urcand in unele zone pana la 15 grade.

METEO Cod galben de ceata pentru Ialomita si Calarasi

Judetele Calarasi si Ialomita se afla, joi dimineata, sub Cod galben de ceata. Specialistii au anuntat ca vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

Cod galben de ceata pentru sase judete

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare cod galben de ceata, valabil pentru sase judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul 07:00-09:00, in judetele Timis,.

Atentionare COD GALBEN de ceata pentru sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete ale tarii. Meteorologii avertizeaza ca vizibilitatea poate scadea chiar si sub 50 de metri in.

Cod galben de ceata in judetele Dolj, Valcea si Olt, pana la ora 11.00

Judetele Olt, Dolj si Valcea se afla sub cod galben de ceata, pana la ora 11. 00, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )