Libnet.ro
UNICEF

13:45

ANM estimeaza in 2018 venituri de 60,85 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANM estimeaza in 2018 venituri de 60,85 milioane de lei

Veniturile estimate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru 2018 sunt de 60,850 milioane de lei, din care 60,655 milioane de lei venituri din exploatare, potrivit Notei de Fundamentare care insoteste proiectul de Hotarare de Guvern privind bugetul de venituri si cheltuieli al ANM aferent anului in curs, publicat marti pe site-ul Ministerului Mediului. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Conturi: Tarom a platit in perioada 2012-2016 despagubiri de 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor

Compania TAROM nu si-a asumat si indeplinit in mod real, economic, eficient si eficace obiectivele, atributiile si responsabilitatile stabilite legal referitoare la activitatea de transport aerian, reiese din raportul public pe 2016 al Curtii de Conturi, care semnaleaza, printre altele, ca, transportatorul aerian a platit in perioada 2012-2016, despagubiri in suma de circa 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor, noteaza Agerpres.

Remedia Deva: afaceri de 351 milioane lei in 2017 si un profit de trei ori mai mare

Rezultatele preliminare ale companiei farmaceutice Remedia Deva RMAH) pentru anul 2017 indica o cifra de afaceri de 351,2 milioane lei, in crestere cu aproape 40% fata de anul precedent, si un profit de 3 ori mai mare. Avand in vedere piata de.

Ministerul Finantelor a atras 500 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 32 luni, la un randament mediu de 3,51% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Fiscul a dat peste 2,2 milioane de lei intr-un an numai pe plicuri trimise gresit

Fiscul risipeste anual peste 2,2 milioane de lei numai pe plicuri pe care le trimite gresit si care sunt ulterior distruse, se mai arata intr-un raport al Curtii de Conturi.

Prejudiciu de aproape 1,5 milioane de lei descoperit de Curtea de Conturi la Primaria Sebes

Inspectorii Curtii de Conturi au constatat, in urma unui audit financiar desfasurat la Primaria municipiului Sebes, un prejudiciu de aproape 1,5 milioane de lei.

Prejudicii de zece milioane de lei in primarie: majorari salariale nelegale, afaceri proaste cu instalatiile de Craciun

Curtea de Conturi a Romaniei a estimat la aproape zece milioane de lei valoarea prejudiciilor inregistrate de administratia locala a Devei, in activitatea institutiei.

Curtea de Conturi: Transelectrica a facut plati ilegale de zeci de milioane de lei catre Teletrans SA si Smart SA

Transelectrica, operatorul de transport al energiei electrice ale carei servicii se regasesc pe factura fiecarui abonat, a facut plati ilegale de ordinul zecilor de milioane de lei catre Teletrans si Smart, platind uneori tarife de manopera de 3-6 ori mai mari decat cele prevazute in contract, scrie Curtea de Conturi in raportul sau pe anul 2016.

Proiect cu finantare europeana de peste 20 de milioane de lei pentru infiintarea de afaceri in Regiunea Centru

Peste 300 de persoane consiliate si informate, cel putin 300 de planuri de afaceri inovatoare, 80 de noi intreprinderi infiintate, monitorizate si consiliate, cel putin 160 de noi locuri de munca. Acestea sunt cifreleunui proiect de peste 20 de milioane de lei ce va fi derulat timp de 3 ani in Regiunea Centru.

Primar trimis in judecata pentru o frauda de peste 6 milioane de lei din subventii pe pasune

Petru Nistor, primarul comunei Malini, judetul Suceava, impreuna cu o ruda de-a sa, care este presedintele Asociatiei Agricole Malini Stanisoara, dar si alti complici, trimisi in judecata pentru ca ar fi obtinut ilegal de la APIA subventii in valoare de aproape 6,3 milioane de lei.

Curtea de Conturi a gasit prejudicii de 56 de milioane de lei la Primaria Cluj-Napoca. Sunt vizate festivaluri de traditie precum TIFF

Prejudicii de 56 de miloane de lei au gasit inspectorii Curtii de Conturi la Primaria Cluj-Napoca conform Raportului privind Finantele Publice Locale pe anul 2016 publicat astazi. Continua conflictul dintre Curte si municipalitate privind finantarea, considerata nelegala, a ONG-urilor. Au fost nominalizate proiectele Napoca Music Events si Daydreaming, dar sunt vizate toate evenimentele la care se vand bilete, precum TIFF-ul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )