Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANOFM: Orasele unde se gasesc cele mai multe locuri de munca

România Liberă România Liberă,
ANOFM: Orasele unde se gasesc cele mai multe locuri de munca

Aproape 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj si Ilfov. continuă pe România Liberă

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Politia autraliana a luat cu asalt cafeneaua din Sydney unde mai multe persoane au fost luate ostatice: Doua persoane au murit

Politia australiana a luat cu asalt, luni seara, cafeneaua din Sydney unde un barbat a luat ostatice mai multe persoane, relateaza The Guardian. Potrivit primelor informatii, s-au auzit focuri de arma si mai.

Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Benzile musculare,kinesiologice, pentru terapiekinetoterapie si nu numai incep sa fie din ce in ce mai cautate pentru cei care practica activitatea fizica, indiferent de intensitate si frecventa. Sunt multe oferte pe piata, dar trebuie alese produsele cele mai sigure si durabile. Sigure pentru a evita aplicarea directa pe piele a unor substante toxice prezente in produse similare ieftine si indoielnice. Durabile pentru a nu arunca de cinci ori banii in loc de o data si bine. Apar solutii si in Romania.

Studiu: Apple vinde mai multe telefoane, Samsung pierde teren masiv

Un studiu recent al celor de la Gartner confirma un trend inceput in urma cu mai bine de jumatate de an: Samsung se duce in jos si Apple vinde mai multe telefoane. Cu pasi repezi, piata telefoanelor inteligente incepe sa devina guvernata de companii chinezesti, chiar daca Samsung si Apple fac eforturi majore pentru a-si mentine relevanta intr-un sector extrem de volatil. Cel mai recent studiu al celor de la Gartner pentru piata de smartphone-uri, pe trimestrul trei al acestui [].

Lacul Siughiol, cimitir de epave. Pe fundul apei zac mai multe aparate de lupta nemtesti, dar si ambarcatiuni din zilele noastre

Pe fundul lacului Siutghiol din Mamaia zac mai multe epave de hidroavioane nemtesti, dar si de barci scufundate din cauza curentilor.

Cod galben ceata emis pentru Bucuresti si mai multe judete din tara. Se circula cu dificultate pe autostrazile A2 si A3

Mai multe judete din tara se afla, marti, sub Cod galben de ceata care va determina in unele zone reducerea vizibilitatii sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca ceata afecteaza si Autostrada Bucuresti Constanta, dar si Autostrada Transilvania.

Atacuri asupra unei organizatii pentru apararea drepturilor omului din Cecenia: Mai multe cladiri au fost incendiate

Una dintre putinele organizatii pentru apararea drepturilor omului din Cecenia a fost atacata weekend-ul trecut, mai multe cladiri fiind incendiate si militanti perchezitionati, informeaza AFP. Comitetul.

FOTO Cele mai spectaculoase rochii purtate la Globurile de Aur de-a lungul anilor

IstoriaGloburilor de aurdateaza din 1944, cand Asociatia de presa straina de la Hollywood a decis sa premieze cele mai reusite proiecte cinematografice, dar si cele mai notabile interpretari.

Constanta: Doi barbati au furat mai multe laptopuri ale unor militari americani de la baza Mihail Kogalniceanu

Doi barbati sunt cercetati de procurorii constanteni dupa ce, saptamana trecuta, au furat mai multe laptopuri ale unor militari americani. Cei doi sunt angajati ai unei firme de prestari servicii care executa.

UPDATE Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Mai multe judete din tata se afla, luni, sub avertizare de Cod galben ceata. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in unele zone, vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )