Libnet.ro
UNICEF

12:45

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare. Care este motivul

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare, pentru a verifica daca legislatia este respectata, dupa ce a observat unele cazuri si a primit sesizari de la clienti care se plang ca firmele au dobanzi si de 5. 000% pe an, potrivit presedintelui asociatiei, Marius Dunca, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Guvernul a uitat sa-i protejeze pe consumatori de camatari

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) va controla toate institutiile financiare nebancare, pentru a verifica daca legislatia este respectata, dupa ce a observat ca unele practica dobanzi anuale de 4000-5000%. Presedintele ANPC a recunoscut insa ca legea nu plafoneaza dobanzile, doar o viitoare directiva europeana.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

Deputatul Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Victor Ponta: Toate institutiile statului au confirmat ca, in 2007, nu aveam nicio treaba cu contracte cu Turceni si Rovinari

Premierul Victor Ponta a declarat ca povestea conform careia el ar fi implicat, alaturi de Dan Sova, in contractele acordate de complexurile energetice Rovinari si Turceni este una falsa, care a fost verificata.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )