Libnet.ro
UNICEF

18:45

ANPC- Verificari la operatorii economici din Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANPC- Verificari la operatorii economici din Iasi

Echipele mixte ale Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Bucuresti-Ilfov si ale Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Iasi au realizat , la sfarsitul saptamanii trecute, o ampla actiune de control menita sa verifice respectarea legislatiei in vigoare, in cazul comercializarii de produse alimentare si de jucarii, in judetul Iasi. continuă pe Ziarul Bursa

IN 2019: C.N.S.C. a inregistrat peste 2800 de contestatii formulate de operatorii economici

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor C. ) a inregistrat, in anul 2019, un num ar de 2. 803 contestatii formulate de operatorii economici, astfel c a de la infiintarea sa, in septembrie 2006, si pana la 31 decembrie 2019, la Consiliu au fost inregistrate un numar de 67. 824 de contestatii formulate de operatorii economici.

Amenzi de 42 de mii de lei, aplicate de Protectia Consumatorilor agentilor economici din Brasov

Amenzi in valoare de 42. 000 de lei au fost aplicate de comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) mai multor agenti economici din Brasov, printre neregulile gasite aflandu-se depozitarea unor produse alimentare pe rafturi cu rugina sau in afara spatiului frigorific si vanzarea unor jucarii fara elemente de informare.

Angajat al unei scoli gimnaziale din Iasi, infectat cu coronavirus. Ce masuri s-au luat pentru elevi

Primul caz de infectie cu coronavirus a fost confirmat la Scoala Gimnaziala Titu Maiorescu din Iasi.

O batrana din Iasi a primit o amenda de 10.000 de lei pentru ca a iesit la cumparaturi mai devreme decat permitea Ordonanta Militara! Femeia se teme ca ii va fi luata casa!

Un politist a decis sa ii aplice o amenda de 10. 000 de lei unei batrane din Iasi care si-a permis sa iasa din casa mai devreme un pic decat prevedea ordonanta militara, in perioada de stare de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )